Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. I. 24. Közlemények |
2023
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2023. I. 24. |
Rakonczás Nándor, Kállai Zoltán, Kovács Béla, Antal Gabriella, Szabó Szilárd, Holb Imre J.: Comparison and Intercorrelation of Various Bentonite Products for Oenological Properties, Elemental Compositions, Volatile Compounds and Organoleptic Attributes of White Wine, FOODS 12: (2) 355 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2023. I. 24. |
Rakonczás Nándor: Szőlő alanyfajták tápanyag átadásának megfigyelése fajtagyűjteményben, Pilot-megközelítés, In: Takácsné, Hájos Mária; Vojnich, Viktor (szerk.) 17. Magyar Magnézium Szimpózium - Program és Összefoglalók, Magyar Kémikusok Egyesülete (MKE) (2021) p. 43. dokumentum típusa: nyelv: magyar
|
2020
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2023. I. 24. |
Csótó A, Balling P, Rakonczás N, Kovács Cs, Nagy A, Sándor E: A környezeti tényezők hatása a szőlő fertőző tőkeekhalás betegség előfordulására és ültetvénybeli terjedésére tartamkísérletekben, In: Haltrich, Attila; Varga, Ákos (szerk.) 66. Növényvédelmi Tudományos Napok, Magyar Növényvédelmi Társaság (2020) pp. 46-46. dokumentum típusa: nyelv: magyar
|
2020
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2023. I. 24. |
Rakonczas Nandor, Juhaszne Toth Reka, Soos Aron, Kallai Zoltan, Kovacs Bela, Holb Imre, Kovacs Sandor: COULD BENTONITE PRODUCT CHOICE FIT THE DESIRED WINE STYLE?, MITTEILUNGEN KLOSTERNEUBURG 70: (2) pp. 87-101. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol
|
2019
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2023. I. 24. |
Rakonczás N.: Production data of wine grape gene bank (Vitis spp.) of University of Debrecen, east Hungary, INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 25: (3-4) pp. 32-36. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2023. I. 24. |
Rakonczás N.: Historical background and constraints of a grapevine germplasm foundation in Hajdú-Bihar county, Eastern Hungary, INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 24: (1-2) pp. 11-17. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2016
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2023. I. 24. |
Kovács Csilla, Csótó András, Rakonczás Nándor, Sándor Erzsébet: Mikroklimatikus viszonyok szerepe a szőlő tőkebetegségeinek tünet megjelenésére, In: Nagy, Z B (szerk.) LVIII. Georgikon Napok. Kivonat-kötet, Pannon Egyetem Georgikon Kar (2016) pp. 184-191. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: magyar
|
2016
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2023. I. 24. |
Csótó András, Kovács Csilla, Sándor Erzsébet, Rakonczás Nándor: Survey and examination of GTD-s and isolation of pathogens in the grapevine variety collection of the University of Debrecen, In: Monika, Wesołowska (szerk.) Meeting of Young Researchers from V4 Countries Abstract book, University of Rzeszów (2016) pp. 20-20. dokumentum típusa: nyelv: angol
|
2012
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2023. I. 24. |
István Fekete, Nándor Rakonczás, Dávid Andrási, Éva Bódi, Béla Kovács: Effects of various grape rootstocks on macro and microelement uptake of ’Cserszegi fűszeres’ grape cultivar, EUROPEAN CHEMICAL BULLETIN 1: (12) pp. 524-527. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2009
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2023. I. 24. |
GONDA I, Rakonczás N, Dremák P: Specialities of the vegetation start and level of primary fruit set affect fruit quality, INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 1-2: pp. 17-22. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 5 ![adattárból](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) |
|
|