Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Személyes adatok
Xuan Hoa Mac
név Xuan Hoa Mac
intézmény neve Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
doktori iskola MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Témavezetés
témavezető Baranyai László
társ témavezető Nguyen Le Phuong Lien
vezetés módja társ
fokozat PhD
a képzés kezdete 2022/09
az abszolutórium megszerzésének várható ideje (év, hónap) 2026/08
Közlemények
2023

Ha Nga Thi Thanh, Thanh Tung Pham, Hoa Xuan Mac, Lien Le Phuong Nguyen, Zsuzsanna Horváth-Mezofi, Mónika Göb, Quang Duc Nguyen, László Baranyai, Tamás Zsom, László Ferenc Friedrich, Géza Hitka: Evaluation of the Effect of 1-MCP Treatment on Flesh and Surface Color of Selected European and Asian Plum Fruit Using Machine Vision, HORTICULTURAE 9: (3) 341
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2023

Mac Hoa Xuan, Pham Thanh Tung, Ha Nga Thi Thanh, Nguyen Lien Le Phuong, Baranyai László, Friedrich László: Current Techniques for Fruit Juice and Wine Adulterant Detection and Authentication, BEVERAGES 9: (4) 84
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: angol
URL 
2023

Mac Hoa Xuan, Ha Nga Thi Thanh, Nguyen Lien Le Phuong, Baranyai László: A novel approach for determining coconut drink adulteration by means of laser light backscattering imaging, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 19: (S1) pp. 47-57.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2023

Pham Thanh Tung, Siyum Zinabu Hailu, Ha Thi Thanh Nga, Mac Hoa Xuan, Dam Sao Mai, Nguyen Trang Ha Dieu, Nguyen Lien Le Phuong, Baranyai László: Evaluating the quality of green asparagus treated with cassava starch-based coating using laser scattering, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 19: (S1) pp. 59-68.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2023

Ha N.T.T., Pham T.T., Nguyen L.P.L., Mac H.X., Gob M., Sasvar Z., Szabo G., Horváth-Mezofi Zs., Zsom T., Hitka G.: Carbon dioxide and ethylene production modeling of apricot at three maturity stages, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1382: pp. 33-40.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
URL 
2023

Mac H.X., Ha N.T.T., Pham T.T., Nguyen L.P.L., Baranyai L.: Detection of fruit juice adulteration by laser backscattering imaging, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1382: pp. 69-76.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
URL 
2023

Pham T.T., Mac H.X., Ha N.T.T., Siyum Z.H., Nguyen L.P.L., Thi N.H.N., Zsom T., Hitka G., Baranyai L.: Evaluation of green asparagus ( Asparagus officinalis L.) freshness treated by cassava starch-based coating using near-infrared spectroscopy, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1382: pp. 109-116.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
URL 
2023

Mac H.X., Ha N.T.T., Dam S.M., Pham T.T., Yakdhane E., Nguyen L.P.L., Baranyai L.: Assessment of adulteration of fruit juices by water dilution using NIR spectroscopy, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1382: pp. 25-32.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
URL 
2023

Ha N.T.T., Pham T.T., Nguyen L.P.L., Mac H.X., Gob M., Sasvar Z., Szabo G., Horvath-Mezofi Zs., Zsom T., Hitka G.: Modelling of stiffness of ‘Irene’ apple during storage and shelf-life, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1382: pp. 157-162.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma (TV):
9
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma (TV):
9
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek (TV):
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei (TV):
7
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei (TV):
2
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma (TV):
0
Kutatás
kutatási terület Food quality control
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )