|
![](https://doktori.hu/img/space.gif) |
|
Hallgatói adatlap |
Nyomtatási képKözlemények |
2023
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. V. 14. |
Ha Nga Thi Thanh, Thanh Tung Pham, Hoa Xuan Mac, Lien Le Phuong Nguyen, Zsuzsanna Horváth-Mezofi, Mónika Göb, Quang Duc Nguyen, László Baranyai, Tamás Zsom, László Ferenc Friedrich, Géza Hitka: Evaluation of the Effect of 1-MCP Treatment on Flesh and Surface Color of Selected European and Asian Plum Fruit Using Machine Vision, HORTICULTURAE 9: (3) 341 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2023
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. V. 14. |
Mac Hoa Xuan, Pham Thanh Tung, Ha Nga Thi Thanh, Nguyen Lien Le Phuong, Baranyai László, Friedrich László: Current Techniques for Fruit Juice and Wine Adulterant Detection and Authentication, BEVERAGES 9: (4) 84 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: angol URL |
2023
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. V. 14. |
Mac Hoa Xuan, Ha Nga Thi Thanh, Nguyen Lien Le Phuong, Baranyai László: A novel approach for determining coconut drink adulteration by means of laser light backscattering imaging, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 19: (S1) pp. 47-57. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2023
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. V. 14. |
Pham Thanh Tung, Siyum Zinabu Hailu, Ha Thi Thanh Nga, Mac Hoa Xuan, Dam Sao Mai, Nguyen Trang Ha Dieu, Nguyen Lien Le Phuong, Baranyai László: Evaluating the quality of green asparagus treated with cassava starch-based coating using laser scattering, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 19: (S1) pp. 59-68. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2023
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. V. 14. |
Ha N.T.T., Pham T.T., Nguyen L.P.L., Mac H.X., Gob M., Sasvar Z., Szabo G., Horváth-Mezofi Zs., Zsom T., Hitka G.: Carbon dioxide and ethylene production modeling of apricot at three maturity stages, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1382: pp. 33-40. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol URL |
2023
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. V. 14. |
Mac H.X., Ha N.T.T., Pham T.T., Nguyen L.P.L., Baranyai L.: Detection of fruit juice adulteration by laser backscattering imaging, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1382: pp. 69-76. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol URL |
2023
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. V. 14. |
Pham T.T., Mac H.X., Ha N.T.T., Siyum Z.H., Nguyen L.P.L., Thi N.H.N., Zsom T., Hitka G., Baranyai L.: Evaluation of green asparagus ( Asparagus officinalis L.) freshness treated by cassava starch-based coating using near-infrared spectroscopy, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1382: pp. 109-116. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol URL |
2023
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. V. 14. |
Mac H.X., Ha N.T.T., Dam S.M., Pham T.T., Yakdhane E., Nguyen L.P.L., Baranyai L.: Assessment of adulteration of fruit juices by water dilution using NIR spectroscopy, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1382: pp. 25-32. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol URL |
2023
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. V. 14. |
Ha N.T.T., Pham T.T., Nguyen L.P.L., Mac H.X., Gob M., Sasvar Z., Szabo G., Horvath-Mezofi Zs., Zsom T., Hitka G.: Modelling of stiffness of ‘Irene’ apple during storage and shelf-life, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1382: pp. 157-162. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 1 ![adattárból](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) |
|
|
|
|
|
|
|