|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről még nem nyilatkozott. Közlemények |
2022
adattárból, 2023. IX. 11. |
Nyitrainé Sárdy Diána Ágnes, Németh Erzsébet Krisztina, Matolcsi Réka, Szabó A., Varga Zsuzsanna: The Effect of the Double Reasoned Maturation (DMR) Method on the Chemical Composition of the Juice and Wine of the Bianca Grape Cultivar, HORTICULTURAE 8: (2) 97 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. IX. 11. |
Kellner N., Antal E., Szabó A., Matolcsi R.: The effect of black rot on grape berry composition, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 51: (1) pp. 126-133. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. IX. 11. |
Szabó Anna, Pecze Máté: Az édesburgonya termesztésével és lombtrágyázásával kapcsolatos tapasztalatok, AGROFÓRUM - A NÖVÉNYTERMESZTŐK ÉS NÖVÉNYVÉDŐK HAVILAPJA 33: (2) pp. 166-168. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2022
adattárból, 2023. IX. 11. |
Varga Máté, Szabó Anna: Optimális szedésidő és ammónium nitrát trágyázás hatásának vizsgálata termés mennyiségre és minőségre a rebarbara állományban, KERTGAZDASÁG (1998) 54: (1-2) pp. 41-50. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2022
adattárból, 2023. IX. 11. |
Szabó Anna, Varga Máté: Rebarbaratermesztési kísérlet tapasztalatai, AGROFÓRUM - A NÖVÉNYTERMESZTŐK ÉS NÖVÉNYVÉDŐK HAVILAPJA 33: (1) pp. 34-36. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2021
adattárból, 2023. IX. 11. |
Szabó Anna, Márton Krisztián István: A méteres bab szabadföldi termesztésével és hajtatásával kapcsolatos tapasztalatok, AGROFÓRUM - A NÖVÉNYTERMESZTŐK ÉS NÖVÉNYVÉDŐK HAVILAPJA 32: (8) pp. 118-120. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2019
adattárból, 2023. IX. 11. |
Szabó Anna: Conjoint-analízis alkalmazása megnövelt D-vitamin-tartalmú fehér csiperkegomba-termékek fogyasztói optimalizálásában = Using conjoint analysis for the consumer optimization of champignon products with enhanced vitamin D content, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 65: (2) pp. 2486-2502. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2017
adattárból, 2023. IX. 11. |
Geösel András, Kecskeméti Sándor, Szabó Anna, Kuti Kamilla, Szarvas József, Hatvani Lóránt, Kredics László: A csiperkegomba termesztésében fellépő újabb kórokozók jellemzése = Characterisation of novel pathogens in white button mushroom cultivation, MIKOLÓGIAI KÖZLEMÉNYEK-CLUSIANA 56: (1) pp. 20-22. dokumentum típusa: nyelv: magyar
|
2016
adattárból, 2023. IX. 11. |
Szabó A, Geösel A, Kókai Z, Orbán Cs, Töreki Kristóf, Szőke Andrea: Antioxidant activity as indicator of UV radiation and other abiotic stress factors on Agaricus bisporus (Lange/Imbach) and Sedum Hybridum (L.), ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 9: (1) pp. 90-100. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2012
adattárból, 2023. IX. 11. |
Szabó A., Gyepes A., Nagy Á., Abrankó L., Gyorfi J.: The effect of UVB radiation on the vitamin D 2 content of white and cream type button mushrooms (Agaricus bisporus LANGE/IMBACH) and oyster mushroom (Pleurotus ostreatus (JACQ.) P. KUMM), ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 41: (Suppl. 1.) pp. 187-196. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 3 |
|
|
|
|
|