Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Személyes adatok
Hajdú Péter
név Hajdú Péter
intézmény neve Debreceni Egyetem
doktori iskola DE Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Témavezetés
témavezető Prokisch József
vezetés módja egyéni
fokozat PhD
a képzés kezdete 2021/02
az abszolutórium megszerzésének várható ideje (év, hónap) 2025/01
Jelenlegi munkahelyek
2023 - Debreceni Egyetem
további (tanszéki mérnök)
Közlemények
2024

Hajdú Péter: II. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma 2024, Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ)
dokumentum típusa: Könyv/Konferenciakötet
nyelv: Angol, Magyar
2023

Nguyen Duyen H. H., El-Ramady Hassan, Llanaj Xhensila, Törős Gréta, Hajdú Peter, Prokisch József: Chemical Composition and Health Attributes of Agri-Foods: A Scientific Overview on Black Foods, SUSTAINABILITY 15: (4) 3852
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2023

Xhensila Llanaj, Törős Gréta, Hajdu Peter, El-Ramady Hassan, Peles Ferenc, Prokisch Jozsef: Mushroom Cultivation Systems: Exploring Antimicrobial and Prebiotic Benefits, ENVIRONMENT BIODIVERSITY AND SOIL SECURITY 7: pp. 101-120.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: angol
URL 
2023

Llanaj Xhensila, Törős Gréta, Hajdú Péter, Abdalla Neama, El-Ramady Hassan, Kiss Attila, Solberg Svein Ø., Prokisch József: Biotechnological Applications of Mushrooms under the Water-Energy-Food Nexus: Crucial Aspects and Prospects from Farm to Pharmacy, FOODS 12: (14) pp. 1-26.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2022

El-Ramady Hassan, Abdalla Neama, Badgar Khandsuren, Llanaj Xhensila, Törős Gréta, Hajdú Péter, Eid Yahya, Prokisch József: Edible Mushrooms for Sustainable and Healthy Human Food: Nutritional and Medicinal Attributes, SUSTAINABILITY 14: (9) 4941
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 31
nyelv: angol
URL 
2022

Elsakhawy Tamer, Omara Alaa El-Dein, Abowaly Mohamed, El-Ramady Hassan, Badgar Khandsuren, Llanaj Xhensila, Törős Gréta, Hajdú Péter, Prokisch József: Green Synthesis of Nanoparticles by Mushrooms: A Crucial Dimension for Sustainable Soil Management, SUSTAINABILITY 14: 4328
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
URL 
2022

El-Ramady Hassan, Abdalla Neama, Fawzy Zakaria, Badgar Khandsuren, Llanaj Xhensila, Törős Gréta, Hajdú Péter, Eid Yahya, Prokisch József: Green Biotechnology of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus L.): A Sustainable Strategy for Myco-Remediation and Bio-Fermentation, SUSTAINABILITY 14: (6) 3667
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 21
nyelv: angol
URL 
2022

El-Ramady Hassan, Törős Gréta, Badgar Khandsuren, Llanaj Xhensila, Hajdú Peter, El-Mahrouk Mohammed E., Abdalla Neama, Prokisch József: A Comparative Photographic Review on Higher Plants and Macro-Fungi: A Soil Restoration for Sustainable Production of Food and Energy, SUSTAINABILITY 14: (12) 7104
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2022

El-Ramady Hassan, Hajdú Peter, Törős Gréta, Badgar Khandsuren, Llanaj Xhensila, Kiss Attila, Abdalla Neama, Omara Alaa El-Dein, Elsakhawy Tamer, Elbasiouny Heba, Elbehiry Fathy, Amer Megahed, El-Mahrouk Mohammed E., Prokisch József: Plant Nutrition for Human Health: A Pictorial Review on Plant Bioactive Compounds for Sustainable Agriculture, SUSTAINABILITY 14: (14) 8329
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 19
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:88 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
 
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
 
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
 
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
 
Kutatás
kutatási terület Növényi alapú étrendbe beilleszthető innovatív termékek fejlesztése
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )