|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2015. VII. 31. Közlemények |
2013
adattárból, 2014. V. 29. |
Tóth B, Lévai L, Kovács B, Borbélyné Varga M, Veres Sz: Compensation effect of bacterium containing biofertilizer on the growth of Cucumis sativus L under Al-stress conditions, ACTA BIOLOGICA HUNGARICA 64: (1) pp. 60-70. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.504* nyelv: angol DOI |
2013
adattárból, 2014. V. 29. |
Kátai J, Vágó I., Borbély M., Kong Y., Inubushi K.: Correlation between mineral nutrients and enzyme activities in Hungarian and Japanese soils, NÖVÉNYTERMELÉS 62: pp. 249-253. Paper N. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2012
adattárból, 2014. V. 29. |
N Czipa, M Borbély, Z Győri: Proline Content of different Honey Types, ACTA ALIMENTARIA 41: (1) pp. 26-32. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.475 független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol Teljes szöveg |
2010
adattárból, 2014. V. 29. |
Boros N, Borbély M, Győri Z: A fajta és a műtrágyázás hatása a búzalisztek extenzográfos paramétereire, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS 41: pp. 19-24. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Angol és magyar
|
2010
adattárból, 2014. V. 29. |
Czipa N, Borbélyné Varga M, Győri Z: Magyar termelői mézek elemtartalma, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 51: pp. 153-163. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.040 nyelv: magyar
|
2007
adattárból, 2014. V. 29. |
É Széles, M Borbély, D Hovánszky, A Tisza, Z Győri: Studying of proline content and organic contaminants in Hungarian and Greek honey samples, CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS 35: (2) pp. 1153-1157. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.190 nyelv: angol
|
2007
adattárból, 2014. V. 29. |
Á Elek, M Borbély, Z Győri: Triptophan content of some food raw materials, CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS 35: (2) pp. 373-377. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.190 független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol
|
2006
adattárból, 2014. V. 29. |
Á Tóth, P Sipos, M Borbély, Cs Uri, Á Elek, É Mars, Z Győri: Connections between glutenin proteins and rheological properties of winter wheat, CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS 34: (1) pp. 693-696. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.037 nyelv: angol DOI |
1997
adattárból, 2014. V. 29. |
ISSA S, WOOD M, PUSSEMIER L, VANDERHEYDEN V, DOUKA C, VIZANTINOPOULOS S, GYŐRI Z, BORBÉLY M, KÁTAI J: Potential Dissipation of Atrazine in the Soil Unsaturated Zone: a Comporative Study in Four European Countries, PESTICIDE SCIENCE 50: (2) pp. 99-103. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.798 független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol DOI |
1994
adattárból, 2014. V. 29. |
BORBELY M, NAGASAKI Y, BORBELY J, FAN K, BHOGLE A, SEVOIAN M: BIOSYNTHESIS AND CHEMICAL MODIFICATION OF POLY(GAMMA-GLUTAMIC ACID), POLYMER BULLETIN 32: (2) pp. 127-132. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.931 független idéző közlemények száma: 40 nyelv: angol DOI |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 47 |
|
|
|
|
|