Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Személyes adatok
név Yakdhane Asma
intézmény neve Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
doktori iskola MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Témavezetés
témavezető Koris András
társ témavezető Nath Arijit
vezetés módja társ
fokozat PhD
a képzés kezdete 2018/09
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2022/08
Közlemények
2019

Koris András, Mérő Kitti, Albert Krisztina, Arijit Nath, Asma Yakdhane, Tolnay Anita, Kárpáti Péter: Maltodextrin és fehérje falanyagú mikrokapszulák fejlesztése és vizsgálata, In: Wessling, Hungary Kft. (szerk.) Hungalimentaria 2019, WESSLING Hungary Kft. (2019) p. -.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
2019

András Koris, Anita Tolnay, Péter Kárpáti, Asma Yakdhane, Emília Pozsgai, Renáta Gerencsér-Berta, Ildikó Galambos, Edit Márki, Arijit Nath: Bioadsorbent for removal of organic micropollutant: charecterization of bioadsorbent, adsorption isotherm and sustainability of bioadsorbtion process, In: VI. Soós Ernő Nemzetközi Tudományos Konferencia: Víz- és szennyvízkezelés az iparban 2019, Pannon Egyetem (2019) p. 77.
dokumentum típusa:
nyelv: angol
2019

Asma Yakdhane, Gyula Vatai, Edit Márki, András Koris, Arijit Nath: Encapsulation of prebiotics and probiotics for food fortification – A review, In: Zsomné, Muha Viktória; Márki, Edit; Baranyai, László (szerk.) BiosysFoodEng 2019 - Proceedings, Szent István University (2019) E327
dokumentum típusa:
nyelv: angol
2019

Donia Chaabane, Asma Yakdhane, András Koris: Present status of membrane emulsification and encapsulation by spray drying of vegetable oils with increased active ingredient content – A review, In: Zsomné, Muha Viktória; Márki, Edit; Baranyai, László (szerk.) BiosysFoodEng 2019 - Proceedings, Szent István University (2019) E332
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2019

Asma Yakdhane, András Koris, Sabrine Labidi, Arijit Nath: Microencapsulation of flaxseed oil – A review, In: Zsomné, Muha Viktória; Márki, Edit; Baranyai, László (szerk.) BiosysFoodEng 2019 - Proceedings, Szent István University (2019) E326
dokumentum típusa:
nyelv: angol
2019

Arijit Nath, Asma Yakdhane, Kitti Mérő, Krisztina Albert, Anita Tolnay, Tivadar Feczkó, Laszlo Trif, András Koris, Gyula Vatai: Microencapsulation of vegetable oil through the combination of membrane emulsification and spray drying technologies - bioprocess engineering study, comprehensive product characterization and sustainability study, In: Hungarian, Chemical Society (szerk.) PERMEA 2019 - Membrane Conference of Visegrád Countries - Program and Book of Abstracts, Hungarian Chemical Society (2019) p. 33.
dokumentum típusa:
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
 
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
 
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
 
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
 

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )