|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2018. III. 05. Közlemények |
2017
adattárból, 2017. V. 05. |
Xiaolong Wang, Rudi Appels, Xiaoke Zhang, Ferenc Bekes, Kitti Török, Sándor Tömösközi, Dean Diepeveen, Wujun Ma, Shahidul Islam: Protein-transitions in and out of the dough matrix in wheat flour mixing, FOOD CHEMISTRY 217: pp. 542-551. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2016
adattárból, 2017. V. 05. |
Török Kitti, Hajas Lívia, Horváth Vanda, Schall Eszter, Bugyi Zsuzsanna, Tömösközi Sándor: Identification of key effects causing weak performance of allergen analysis in processed food matrices, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 45: (1) pp. 45-53. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2016
adattárból, 2017. V. 05. |
L. Hajas, K. A. Scherf, Zs. Bugyi, K. Török, E. Schall, P. Köhler, S. Tömösközi: ELISA response and gliadin composition of different wheat cultivars grown in multiple harvest years, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA : dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2015
adattárból, 2017. V. 05. |
Török K, Hajas L, Bugyi Zs, Balázs G, Tömösközi S: Investigation of the effects of food processing and matrix components on the analytical results of ELISA using and incurred gliadin reference material candidate, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 44: (3) pp. 390-399. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol DOI |
2015
adattárból, 2017. V. 05. |
Török Kitti, Hajas Lívia, Horváth Vanda, Schall Eszter, Bugyi Zsuzsanna, Kemény Sándor, Tömösközi Sándor: Identification of the factors affecting the analytical results of food allergen ELISA methods, EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 241: (1) pp. 127-136. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol DOI |
2014
adattárból, 2017. V. 05. |
Sándor Tömösközi, Kitti Török, Zsuzsanna Bugyi, Lívia Hajas: Reference materials for food allergen testing, In: Szerk.: George Siragakis, Szerk.: Dimosthenis Kizis Food Allergen Testing: Molecular, Immunochemical and Chromatographic Techniques. Chichester: Wiley-Blackwell Publishing Ltd., 2014. pp. 215-236. (Food Allergen Testing) Molecular, Immunochemical and Chromatographic Techniques dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol
|
2014
adattárból, 2017. V. 05. |
Török K, Horváth V, Horváth Á, Hajas L, Bugyi Zs, Tömösközi S: Investigation of incurred single- and multi-component model food matrices for the determination of food proteins triggering allergy and coeliac disease, EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 239: (6) pp. 923-932. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol DOI |
2013
adattárból, 2017. V. 05. |
Bugyi Zsuzsanna, Török Kitti, Hajas Lívia, Adonyi Zsanett, Popping Bert, Tömösközi Sándor: Comparative study of commercially available gluten ELISA kits using an incurred reference material, QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS 5: (1) pp. 79-87. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 11 nyelv: angol DOI |
2012
adattárból, 2017. V. 05. |
Zsuzsanna Bugyi, Kitti Török, Lívia Hajas, Zsanett Adonyi, Carmen Diaz-Amigo, Bert Popping, Sandra Kerbach, Sándor Tömösközi: Development of incurred reference material for improving conditions of gluten quantification, JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL 95: (2) pp. 382-387. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol DOI |
2010
adattárból, 2017. V. 05. |
Bugyi Zs, Nagy J, Török K, Hajas L, Tömösközi S: Towards development of incurred materials for quality assurance purposes in the analysis of food allergens, ANALYTICA CHIMICA ACTA 672: (1-2) pp. 25-29. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol DOI |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 25 |
|
|
|
|
|