|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. XII. 01. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. XII. 01. |
Pajor Ferenc, Várkonyi Dávid, Dalmadi István, Pásztorné-Huszár Klára, Egerszegi István, Penksza Károly, Póti Péter, Bodnár Ákos: Changes in Chemical Composition and Fatty Acid Profile of Milk and Cheese and Sensory Profile of Milk via Supplementation of Goats’ Diet with Marine Algae, ANIMALS 13: (13) 2152 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2023
adattárból, 2023. XII. 01. |
Bodnár Ákos, Egerszegi István, Póti Péter, Kuchtik Jan, Pajor Ferenc: Influence of marine algae (Schizochytrium sp.) supplementation, ripening and vacuum packaging on goat cheese composition and fatty acid profile, SMALL RUMINANT RESEARCH 226: 107058 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. XII. 01. |
Szalai Szilvia, Varga Ferenc Bence, Pajor Ferenc, Bodnár Ákos, Kovács Levente: A hőstressz kihívásai tejelő szarvasmarhák élettani, termelési és szaporodásbiológiai mutatóiban, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 63: (2) pp. 98-122. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2021
adattárból, 2023. XII. 01. |
Pajor Ferenc, Egerszegi István, Szűcs Ágnes, Póti Péter, Bodnár Ákos: Effect of Marine Algae Supplementation on Somatic Cell Count, Prevalence of Udder Pathogens, and Fatty Acid Profile of Dairy Goats’ Milk, ANIMALS 11: (4) 1097 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 11 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. XII. 01. |
Bodnár Á., Egerszegi I., Kuchtik J., Penksza K., Póti P., Pajor F.: Effect of grazing on composition, fatty acid profile and nutritionalindices of the goat milk and cheese, JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 30: (4) pp. 320-328. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2023. XII. 01. |
Pajor F., Egerszegi I., Steiber O., Bodnár Á., Póti P.: Effect of marine algae supplementation on the fatty acid profile of milk of dairy goats kept indoor and on pasture, JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 28: (2) pp. 169-176. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 23 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. XII. 01. |
Bodnár Ákos, Hajzser Adél, Egerszegi István, Póti Péter, Kuchtik Jan, Pajor Ferenc: A2 milk and its importance in dairy production and global market, ANIMAL WELFARE ETOLÓGIA ÉS TARTÁSTECHNOLÓGIA / ANIMAL WELFARE ETHOLOGY AND HOUSING SYSTEMS 14: (1) pp. 1-7. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol
|
2015
adattárból, 2023. XII. 01. |
Péter Póti, Ferenc Pajor, Ákos Bodnár, Károly Penksza, Péter Köles: Effect of micro-alga supplementation on goat and cow milk fatty acid composition, CHILEAN JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH 75: (2) pp. 259-263. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 58 nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2023. XII. 01. |
Ákos Bodnár, Ferenc Pajor, József Steier, Tibor Kispál, Péter Póti: Nutritive value of paulownia (Paulownia SPP.) hybrid tree leaves, HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH: ENVIRONMENTAL MANAGEMENT LAND USE BIODIVERSITY 2014: (4) pp. 27-32. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 14 nyelv: angol
|
2012
adattárból, 2023. XII. 01. |
Póti Péter, Pajor Ferenc, Bodnár Ákos, Bárdos László: ACCUMULATION OF SOME HEAVY METALS (PD, CD AND CR) IN MILK OF GRAZING SHEEP IN NORTH-EAST HUNGARY, JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES 2: (1) pp. 389-394. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 44 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 167 |
|
|
|
|
|