|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. V. 09. Közlemények |
2006
adattárból, 2016. V. 09. |
Marosán Miklós, Török Viktor, Bálint Péter, Farkas László, Gál János: A vadhúst az elejtéstől a vadtároló hűtőig veszélyeztető tényezők elemzése, VADBIOLÓGIA 12: pp. 80-85. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2004
adattárból, 2016. V. 09. |
Szalai M, Szigeti J, Farkas L, Varga L, Réti A, Zukál E: Effect of headspace CO2 concentration on shelf-life of cooked meat products, ACTA ALIMENTARIA 33: (2) pp. 141-155. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol
|
2003
adattárból, 2016. V. 09. |
Szalai M, Márk I, Réti A, Szigeti J, Farkas L, Varga L: Szeletelt, hőkezelt húskészítmények színstabilitásának vizsgálata vákuumos és különböző gázösszetételű védőgázos csomagolási módoknál, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS: NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM MOSONMAGYARÓVÁRI MEZŐGAZDASÁG- ÉS ÉLELMISZERTUDOMÁNYI KAR KÖZLEMÉNYEI 45: (2) pp. 179-193. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Magyar és angol
|
2003
adattárból, 2016. V. 09. |
Szalai M, Mák E, Réti A, Szigeti J, Farkas L, Varga L: Védőgázos csomagolású marinádozott csirkehús vizsgálata, különös tekintettel az érzékszervi tulajdonságokra, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS: NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM MOSONMAGYARÓVÁRI MEZŐGAZDASÁG- ÉS ÉLELMISZERTUDOMÁNYI KAR KÖZLEMÉNYEI 45: (1) pp. 69-76. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Magyar és angol
|
2003
adattárból, 2016. V. 09. |
Szalai M, Koszonits R, Réti A, Szigeti J, Farkas L, Varga L: Nyers pulykahúsok védőgázos csomagolása (Modified atmosphere packaging of raw turkey meat products)., ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS: NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM MOSONMAGYARÓVÁRI MEZŐGAZDASÁG- ÉS ÉLELMISZERTUDOMÁNYI KAR KÖZLEMÉNYEI 45: (1) pp. 77-84. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: magyar
|
2001
adattárból, 2016. V. 09. |
Turcsán J, Varga L, Turcsán Zs, Szigeti J, Farkas L: Occurrence of anaerobic bacterial, clostridial, and Clostridium perfringens spores in raw goose livers from a poultry processing plant in Hungary, JOURNAL OF FOOD PROTECTION 64: (8) pp. 1252-1254. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol
|
2001
adattárból, 2016. V. 09. |
Turcsán Zs, Szigeti J, Varga L, Farkas L, Birkás E, Turcsán J: The effects of electrical and controlled atmosphere stunning methods on meat and liver quality of geese, POULTRY SCIENCE 80: (11) pp. 1647-1651. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 21 nyelv: angol
|
2001
adattárból, 2016. V. 09. |
Varga Anita, Tenk Antal, Farkas László: A beszállítók minősítése az élelmiszeripari minőségbiztosítási rendszerben, GAZDÁLKODÁS 44: (2) pp. 57-63. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2000
adattárból, 2016. V. 09. |
Farkas L, Herpai Z, Szigeti J: Különböző starterkultúrák alkalmazásával gyártott nyers-fermentált szárazáruk aromaprofiljának változása az érlelés alatt., In: Szerk.: Kovácsné Gaál Katalin XXVIII. Óvári Tudományos Napok: Az élelmiszer-gazdaság fejlesztésének lehetőségei. Mosonmagyaróvár: NYME Mezőgazdaság- és Élelmiszertudoményi Kar, 2000. pp. 198-201. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: magyar
|
2000
adattárból, 2016. V. 09. |
Farkas L, Szigeti J: Húsalapanyagok hatása a félszárazáruk minőségére., In: Szerk.: Kovácsné Gaál Katalin XXVIII. Óvári Tudományos Napok: Az élelmiszer-gazdaság fejlesztésének lehetőségei. Mosonmagyaróvár: NYME Mezőgazdaság- és Élelmiszertudoményi Kar, 2000. pp. 202-207. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 33 |
|
|
|
|
|