Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2014. X. 07. Közlemények |
2013
kézi bevitellel, 2014. X. 07. |
István Csengeri, Dusica S Colovoc, András Rónyai, Rade D Jovanovic, Judit Péter-Szűcsné, Zsuzsanna J Sándor, Ernő Gyimes: Feeding of common carp on floating feeds for enrichment of fish flesh with essential fatty acids, FOOD AND FEED RESEARCH 40:(2), pp. 59-70 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2013
kézi bevitellel, 2014. X. 07. |
Bartók T, Tölgyesi L, Szécsi Á, Mesterházy Á, Bartók M, Gyimes E, Véha A: Detection of unknown fumonisin P mycotoxins in a Fusarium verticillioides culture by electrospray ionization time-of-flight- and ion trap mass spectrometries following reversed-phase high-performance liquid chromatography separation., JOURNAL OF CHROMATOGRAPHIC SCIENCE, pp. 508-513 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.026 nyelv: angol
|
2013
kézi bevitellel, 2013. VI. 03. |
Bartók T, Tölgyesi L, Szécsi Á, Varga J, Bartók M, Mesterházy Á, Gyimes E, Véha A: (2013): Identification of unknown isomers of fumonisin B5 mycotoxin in a Fusarium verticillioides culture by reversed-phase high-performance liquid chromatography/electrospray ionization time-of-flight and ion trap mass spectrometry., JOURNAL OF LIQUID CHROMATOGRAPHY & RELATED TECHNOLOGIES 36: pp. 200-205., pp. 200-205 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.706 nyelv: angol
|
2012
kézi bevitellel, 2013. VI. 03. |
Nora Pap - Sándor Beszédes - Eva Pongrácz - Liisa Myllykoski - Miklósné Gábor - Ernő Gyimes - Cecília Hodúr - Riitta L. Keisk: (2012): Microwave-Assisted Extraction of Anthocyanins from Black Currant Marc, FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY online 2012 szeptember, pp. 1-8 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 3.703 nyelv: angol
|
2012
kézi bevitellel, 2013. VI. 03. |
Gyimes Ernő - Csanádi József - Szabó P Balázs - Krisch Judit - Gábor Miklósné - Kovács Erzsébet - Horváthné Almássy Katalin - Baráné Herczegh Ottilia - Fenyvessy József - Kárnyáczki Zsuzsanna - Szűcs Tibor - Tóth Zsuzsanna - Véha Antal: Funkcionális élelmiszerek fejlesztése: háttér és eredmények., ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 66:(2), pp. 6-14 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: magyar
|
2012
kézi bevitellel, 2013. VI. 03. |
Véha, A. - Szabó, P. B. - Gyimes, E.: Peritec technology to reduce fusarium toxin in the milling technology,, Analecta Technica Szegeiensia, ISSN 1788-6392, pp. 131-136 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2011
kézi bevitellel, 2014. X. 07. |
Zsótér B, Gál J, Véha A, Gyimes E: Past and Future of a Regional Railway Network in Mezohegyes (Hungary) Area, TRANSPORT PROBLEMS / PROBLEMY TRANSPORTU : INTERNATIONAL SCIENTIFIC JOURNAL 6:(4) pp. 41-46. (2011), pp. 41-46 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2011
kézi bevitellel, 2014. X. 07. |
Gyimes, E. - Véha, A. - Szabó P., B.: Effect of Short Term Storage for the Wheat Quality Parameters., Szerk in. Chibbar, R – Dexter, J. (2011): Wheat Science Dymamics: challanges and Opportunities. Agrobios International., pp. 203-208 dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol
|
2010
kézi bevitellel, 2013. VI. 03. |
E. Gyimes – B. P. Szabó – A. Véha: Development engineering of long-lasting pastries made with different types of honey,, Analecta Technica Szegediensia, ISSN 1788-6392, pp. 31-34 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2009
kézi bevitellel, 2013. VI. 03. |
Gyimes, E: Wheat Kernel Size and Physical Features a Possible Consequence of Abiotic Stress, Cereal Research Communications, Volume 39, Suppl.2,, pp. 257-260 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 0 |
|
|