Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. XII. 29. Közlemények |
2023
adattárból, 2024. VI. 14. |
Szőke-Trenyik Eszter, Mihalkó József, Sipos Péter, Szabó Balázs P.: Development of High-Fibre, Ready-to-Bake Flour Mixtures from Purple Wheat, PROCESSES 11: (2) 389 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2023
adattárból, 2024. VI. 14. |
Nagy Róbert, Murányi Eszter, Bíróné Molnár Piroska, Szepesi Judit, Győri Zoltán, Veres Szilvia, Remenyik Judit, Sipos Péter: Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization, AGRICULTURE-BASEL 13: (4) p. 760. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. VI. 14. |
Sipos Péter, Peles Ferenc, Brassó Dóra Lili, Béri Béla, Pusztahelyi Tünde, Pócsi István, Győri Zoltán: Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food, TOXINS 13: (3) 204 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 105 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. VI. 14. |
Peles Ferenc, Sipos Péter, Kovács Szilvia, Győri Zoltán, Pócsi István, Pusztahelyi Tünde: Biological Control and Mitigation of Aflatoxin Contamination in Commodities, TOXINS 13: (2) 104 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 67 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. VI. 14. |
Nagy Róbert, Máthé Endre, Csapó János, Sipos Péter: Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs, PROCESSES 9: (1) 17 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 13 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2024. VI. 14. |
Peles Ferenc, Sipos Péter, Győri Zoltán, Pfliegler Walter P., Giacometti Federica, Serraino Andrea, Pagliuca Giampiero, Gazzotti Teresa, Pócsi István: Adverse Effects, Transformation and Channeling of Aflatoxins Into Food Raw Materials in Livestock, FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 10: 2861 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 107 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2024. VI. 14. |
Csapó J., Prokisch J., Albert Cs., Sipos P.: Effect of UV light on food quality and safety, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 12: (1) pp. 21-41. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 34 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2024. VI. 14. |
Diósi G, Móré M, Sipos P: Role of the farinograph test in the wheat flour quality determination, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 8: pp. 104-110. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 22 nyelv: angol URL |
2007
adattárból, 2024. VI. 14. |
Mezei Z, Sipos P, Győri Z: Variations in quality parameters of forage and medium quality winter wheat varieties in storage, AGRICULTURAE CONSPECTUS SCIENTIFICUS 72: (3) pp. 221-225. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 19 nyelv: angol URL |
2005
adattárból, 2024. VI. 14. |
P Pepó, P Sipos, Z Győri: Effects of fertilizer application on the baking quality of winter wheat varieties in a long term experiment under continental climatic conditions in Hungary, CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS 33: (4) pp. 825-832. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 27 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 400 |
|
|