Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. XI. 16. Közlemények |
2018
adattárból, 2019. III. 29. |
G HOLLÓ, B HÚTH, I HOLLÓ, I ANTON: X-RAY COMPUTED TOMOGRAPHY EVALUATION OF INTRAMUSCULAR FAT CONTENT IN HUNGARIAN SIMMENTAL CATTLE, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 47: (2) pp. 220-228. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2019. III. 29. |
G HOLLÓ, B HÚTH, E EGRI, I HOLLÓ, I ANTON: RELATION TO INTRAMUSCULAR CONNECTIVE TISSUE PROPERTIES TO CT-VALUES IN LONGISSIMUS THORACIS MUSCLE OF HUNGARIAN SIMMENTAL CATTLE, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 47: p. online. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2019. III. 29. |
Holló István, Húth Balázs, Polgár J Péter, Holló Gabriella: A marhahús minőségét befolyásoló tényezők = Factors affecting beef quality, ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 66: (4) pp. 300-315. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2016
adattárból, 2019. III. 29. |
I Holló, J Csapó, G Holló: Impact of DDGS-supplemented diet with or without vitamin E and selenium supplementation on the fatty acid profile of beef, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 9: pp. 77-89. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2019. III. 29. |
T SOMOGYI, I HOLLÓ, J CSAPÓ, I ANTON, G HOLLÓ: MINERAL CONTENT OF THREE SEVERAL MUSCLES FROM SIX CATTLE GENOTYPES, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 44: (1) pp. 51-59. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol
|
2012
adattárból, 2019. III. 29. |
Holló Gabriella, Nuernberg K, Somogyi T, Anton I, Holló István: Comparison of fattening performance and slaughter value of local Hungarian cattle breeds to international breeds, ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 55: (1) pp. 1-12. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol
|
2008
adattárból, 2019. III. 29. |
Holló Gabriella, Nürnberg Karin, Ender Klaus, Lóki Katalin, Seregi János, Holló István: Carcass characteristics and meat quality of Hungarian Simmental young bulls fed different forage to concentrate ratio with or without linseed supplementation, ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 51: (6) pp. 517-530. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 10 nyelv: angol
|
2007
adattárból, 2019. III. 29. |
Holló Gabriella, Szűcs Endre, Tőzsér János, Holló István, Repa Imre: Application of X-ray computer tomography (CT) in cattle production, ASIAN-AUSTRALASIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCES 20: (12) pp. 1901-1908. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol Teljes szöveg |
2007
adattárból, 2019. III. 29. |
Holló Gabriella, Nürnberg Gerd, Bogner Péter, Kotek Gyula, Nürnberg Karin, Holló István, Seregi János, Ender Klaus, Repa Imre: Der Einfluss der Fütterung auf die Zusammensetzung verschiedener Fettdepots von Jungbullen der Rassen Ungarisches Grauvieh und Holstein Friesian 2. Mitteilung: 1H- Nuclear Magnetic Resonance (NMR) Untersuchungen., ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 50: (1) pp. 25-36. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: német
|
2005
adattárból, 2019. III. 29. |
Holló Gabriella, Nürnberg Karin, Repa Imre, Holló István, Seregi János, Pohn Gabriella, Ender Klaus: Der Einfluss der Fütterung auf die Zusammensetzung des intramuskulären Fettes des Musculus longissimus und verschiedener Fettdepots von Jungbullen der Rassen Ungarisches Grauvieh und Holstein Friesian [Effect of feeding on the composition of the intramuscular fat in longissimus muscle and different fatty tissues of Hungarian Grey and Holstein Friesian bulls], ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 48: (6) pp. 537-546. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: német
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 33 |
|
|