Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2013. XII. 31. Közlemények |
2015
adattárból, 2017. X. 23. |
Tarek-Tilistyák J, Tarek M, Juhász-Román M, Jeko J: Effect of oilseed pressing residue on bread colour and texture, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 8: pp. 118-124. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol Teljes szöveg |
2014
adattárból, 2017. X. 23. |
Tarekné Tilistyák J, Juhászné Román M, Tarek M, Máthé E, Jekő J: Olajmag préslisztek hatása a kenyér állományára és színére, In: Szerk.: Dr Semsei Imre VII. Nyíregyházi Doktorandusz Konferencia (PhD/DLA) Konferencia Kiadványa. Nyíregyháza: Debreceni Egyetemi Kiadó, 2014. pp. 104-111. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: magyar
|
2014
adattárból, 2017. X. 23. |
Tarek-Tilistyák J, Agocs J, Lukács M, Dobróné-Tóth M, Román M, Dinya Z, Jekő J, Máthé E: Novel Breads Fortified Through Oil Seed And Nut Cakes., ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 43: (3) pp. 444-451. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol DOI |
2014
adattárból, 2017. X. 23. |
J Tarek-Tilistyák, M Román, J Jekő, E Máthé: Short-term storability of oil seed and walnut cake - microbiological aspect, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 43: (4) pp. 632-639. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2013
adattárból, 2017. X. 23. |
M Juhász-Román: Production of probiotic ice cream based of lactose hydrolysed milk, supplemented with black currant, In: Szerk.: Dalmadi I, Szerk.: Engelhardt T, Szerk.: Bogó-Tóth Zs, Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Bús-Pap J, Szerk.: Mohácsi-Farkas Cs Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program: Book of proceedings. Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2013. pp. 431-434. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2011
adattárból, 2017. X. 23. |
Juhászné Román Mariann: Functional dairy products, based on lactose hydrolysed milk, supplemented with green-tea powder and forest honey, ACTA MICROBIOLOGICA ET IMMUNOLOGICA HUNGARICA 58: (Suppl) p. 41. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2011
adattárból, 2017. X. 23. |
Juhászné Román Mariann: Functional probiotics, supplemented with antioxidants, ACTA MICROBIOLOGICA ET IMMUNOLOGICA HUNGARICA 58: (Suppl) p. 162. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2008
adattárból, 2017. X. 23. |
Hadanich D., Perédi J., Juhászné Román Mariann: The effect of microorganisms deteriorating quality in storing sunflower seed, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 37: (1) pp. 77-86. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol
|
2006
adattárból, 2017. X. 23. |
Varga Z, Palvolgyi M, Juhasz-Roman M, Toth-Markus M: Development of therapeutic kefir-like products with low galactose content for patients with galactose intolerance, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 35: (3) pp. 295-304. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol DOI |
2004
adattárból, 2017. X. 23. |
Varga Z, Roman M, Toth A: Production of lactose-free probiotic yoghurts for lactose-sensitive people, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 33: (4) pp. 377-385. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol DOI |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 5 |
|
|