Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2019. IV. 11. Közlemények |
2018
adattárból, 2019. IV. 11. |
Zsédely Eszter, Turcsán László, Turcsán Zsolt, Schmidt János: Az érkatasztrófák csökkentésének lehetőségei a pulykahizlalásban, In: Szalka, Éva; Molnár, Zoltán (szerk.) XXXVII. Óvári Tudományos Napok, 2018. november 9-10., VEAB Agrártudományi Szakbizottság; Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2018) pp. 409-415. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: magyar
|
2016
adattárból, 2019. IV. 11. |
Schmidt János, Németh Klaudia, Zsédely Eszter: A glicerin energiaértéke a tojótyúkok takarmányozásában = The energy value of glycerol in the diet of laying hens, ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 65: (2) pp. 49-58. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2015
adattárból, 2019. IV. 11. |
Dublecz K, Kovács M, Koppány Gy, Mézes M, Pál L, Schmidt J, Bellus Z, Hedrovics M, Vincze L, Zsédely E, Schmidt János: A takarmányozás alapjai, Mezőgazda Kiadó dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv független idéző közlemények száma: 1 nyelv: magyar
|
2014
adattárból, 2019. IV. 11. |
Németh K, Zsédely E, Dóka O, Schmidt J: Scheinbar umsetzbarer Energiegehalt des Glyzerins in der Legehennenfütterung und sein Einfluss auf die legeleistung siwie auf die Qualität des Hühnreies, EUROPEAN POULTRY SCIENCE 78: p. online. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: német URL |
2014
adattárból, 2019. IV. 11. |
Schmidt J, Zsédely E: A treonin előállítás melléktermékének felhasználása növendék sertések takarmányozásában, In: Anon (szerk.) XXXV. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2014) pp. 498-503. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: magyar
|
2011
adattárból, 2019. IV. 11. |
Kovacs P, Zsedely E, Kovacs A, Virag G, Schmidt J: Apparent digestible and metabolizable energy content of glycerol in feed of growing pigs, LIVESTOCK SCIENCE 142: (1-3) pp. 229-234. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2011
adattárból, 2019. IV. 11. |
Eiben Cs, Végi B, Virág Gy, Gódor-Surmann K, Kustos K, K Maró A, Odermatt M, Zsédely E, Tóth T, Schmidt J, Fébel H: Effect of level and source of vitamin E addition of a diet enriched with sunflower and linseed oils on growth and slaughter traits of rabbits., LIVESTOCK SCIENCE 139: (3) pp. 196-205. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
2010
adattárból, 2019. IV. 11. |
Eiben Cs, Végi B, Virág Gy, Gódor-Surmann K, Maró A, Odermatt M, Zsédely E, Tóth T, Schmidt J: Effect of different dietary ratios of sunflower and linseed oils on growth and carcass traits of rabbits, LIVESTOCK SCIENCE 131: pp. 15-22. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 13 nyelv: angol URL |
2001
adattárból, 2019. IV. 11. |
J Csapó, Zs Csapó-Kiss, J Schmidt, T G Martin: Quantitative determination of protein of bacterial origin, TRAC-TRENDS IN ANALYTICAL CHEMISTRY 20: (1) pp. 42-48. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2001
adattárból, 2019. IV. 11. |
J Schmidt, Gy Szakács, É Cenkvári, J Sipőcz, K Urbánszky, R P Tengerdy: Enzyme assisted ensiling of alfalfa with enzymes by solid substrate fermentation, BIORESOURCE TECHNOLOGY 76: pp. 207-212. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 41 |
|
|