Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. V. 17. Közlemények |
2020
adattárból, 2023. XI. 04. |
Kaszás László, Alshaal Tarek, Kovács Zoltán, Koroknai Judit, Elhawat Nevien Adel, Nagy Éva, El-Ramady Hassan, Fári Miklós, Domokos-Szabolcsy Éva: Refining high-quality leaf protein and valuable co-products from green biomass of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) for sustainable protein supply, BIOMASS CONVERSION AND BIOREFINERY 12: (6) pp. 2149-2164. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. XI. 04. |
Kisvarga Szilvia, Barna Döme, Kovács Szilvia, Csatári Gábor, O. Tóth Ibolya, Fári Miklós Gábor, Makleit Péter, Veres Szilvia, Alshaal Tarek, Bákonyi Nóra: Fermented Alfalfa Brown Juice Significantly Stimulates the Growth and Development of Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) Plants, AGRONOMY (BASEL) 10: (5) p. 657. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. XI. 04. |
Kaszás László, Alshaal Tarek, El-Ramady Hassan, Kovács Zoltán, Koroknai Judit, Elhawat Nevien, Nagy Éva, Cziáky Zoltán, Fári Miklós, Domokos-Szabolcsy Éva: Identification of Bioactive Phytochemicals in Leaf Protein Concentrate of Jerusalem Artichoke (Helianthus tuberosus L.), PLANTS-BASEL 9: (7) 889 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2023. XI. 04. |
Zsiros O., Nagy V., Párducz Á., Nagy G., Ünnep R., El-Ramady H., Prokisch J., Lisztes-Szabó Z., Fári M., Csajbók J., Tóth S.Z., Garab G., Domokos-Szabolcsy É.: Effects of selenate and red Se-nanoparticles on the photosynthetic apparatus of Nicotiana tabacum, PHOTOSYNTHESIS RESEARCH 139: (1-3) pp. 449-460. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 40 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2023. XI. 04. |
Enkhbileg E., Fenyvesi A., Bíró B., Fári M. G., Kurucz E.: Mutation induction in sweet basil (Ocimum basilicum L.) by fast neutron irradiation, INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 25: (1-2) pp. 30-38. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2018. XI. 24. |
Hassan R El-Ramady, Domokos-Szabolcsy Eva, Neama A Abdalla, Hussein S Taha, Miklós Fári: Postharvest Management of Fruits and Vegetables Storage, SUSTAINABLE AGRICULTURE REVIEWS 15: pp. 62-152. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: angol DOI |
2014
adattárból, 2018. XI. 24. |
Hassan El-Ramady, Neama Abdalla, Tarek Alshaal, Domokos-Szabolcsy Eva, Nevien Elhawat, Jόszef Prokisch, Attila Sztrik, Miklós Fári, Samia El-Marsafawy, Mohamed S Shams: Selenium in soils under climate change, implication for human health, ENVIRONMENTAL CHEMISTRY LETTERS 2014: (09) pp. 1-19. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2014
adattárból, 2018. XI. 24. |
Hassan R El-Ramady, Domokos-Szabolcsy Eva, Neama A Abdalla, Tarek A Alshaal, Tarek A Shalaby, Attila Sztrik, Jόszef Prokisch, Miklós Fári: Selenium and nano-selenium in agroecosystems, ENVIRONMENTAL CHEMISTRY LETTERS 2014: (08) pp. 1-16. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2014
adattárból, 2014. IX. 24. |
Popp J, Z Lakner, M Harangi-Rákos, M Fári: The effect of bioenergy expansion: Food, energy, and environment, RENEWABLE AND SUSTAINABLE ENERGY REVIEWS 32: (559) p. 578. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 5.510* nyelv: angol
|
2005
adattárból, 2018. XI. 24. |
Veres Zs, Holb IJ, Nyéki J, Szabó Z, Fári MG: Total anthocyanine content and antioxidant density of some Hungarian sour cherry varieties, INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 11: (2) pp. 109-113. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 65 |
|
|