|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. V. 24. Közlemények |
2018
adattárból, 2022. V. 24. |
Tátrai-Németh Katalin, Erdélyi-Sipos Alíz: Közétkeztetők kézikönyve, SpringMed Kiadó dokumentum típusa: Könyv/Kézikönyv független idéző közlemények száma: 1 nyelv: magyar
|
2018
adattárból, 2022. V. 24. |
Tátrai-Németh Katalin: Az élelmezés minőségirányítása, In: Tátrai-Németh, Katalin; Erdélyi-Sipos, Alíz (szerk.) Közétkeztetők kézikönyve, SpringMed Kiadó (2018) pp. 241-253. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: magyar
|
2018
adattárból, 2022. V. 24. |
Erdélyi-Sipos Aliz, Tátrai-Németh Katalin: A közétkeztetés szemléletformáló hatása, In: Antal, Emese; Pilling, Róbert (szerk.) A magyar gyermekek és fiatalok életmódja, TÉT Platform Egyesület (2018) pp. 102-104. dokumentum típusa: nyelv: magyar
|
2017
adattárból, 2022. V. 24. |
Csajbókné Csobod Éva, Molnár Szilvia, Tátrai-Németh Katalin, Kabódi Ráchel Veronika: Élelmezés a büntetés-végrehajtási intézetekben, ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-) 26: (2-3) pp. 11-15. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2017
adattárból, 2022. V. 24. |
Dakó Eszter, Tátrai-Németh Katalin, Lichthammer Adrienn, Veresné Bálint Márta: Magas vérnyomásos betegek táplálkozási szokásainak és attitűdjének vizsgálata, ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-) 26: (1) pp. 28-31. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2015
adattárból, 2022. V. 24. |
Lichthammer Adrienn, Nagy Barbara, Orbán Csaba, Tóth Tímea, Csajbók Róbertné, Molnár Szilvia, Tátrai-Németh Katalin, Veresné Bálint Márta: A comparative study of eating habits, calcium and vitamin D intakes in the population of Central-Eastern European Countries, NEW MEDICINE 19: (2) pp. 66-70. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2011
adattárból, 2022. V. 24. |
Németh Istvánné, Horváth Zoltánné, Csajbók Róbertné, Mák Erzsébet, Lichthammer Adrienn, Barna Mária: Dietetikusképzési programok elemzése, ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-) 20: (1) pp. 22-25. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2010
adattárból, 2022. V. 24. |
Mák E, Pintér B, Gaál B, Vassányi I, Kozmann Gy, Németh I: A Formal Domain Model for Dietary and Physical Activity Counseling, In: Setchi, Rossitza; Jordanov, Ivan; Howlett, Robert J; Jain, Lakhmi C (szerk.) Knowledge-Based and Intelligent Information and Engineering Systems, Springer-Verlag (2010) pp. 607-616. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2010
adattárból, 2022. V. 24. |
Németh I, Veres-Bálint M, Hajdú GG, Barna M, Horváth Z, Pálfi E, Mák E, Szabolcs I, Wlodarek D: Career plans of dietetics students from different member states of the European Union., NEW MEDICINE 14: (4) pp. 138-141. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2002
adattárból, 2022. V. 24. |
Lezák György, Németh Istvánné: Hogyan gazdaságos a veszélyelemzés (HACCP) alkalmazása a gyógyintézeti élelmezésben?, EGÉSZSÉGÜGYI GAZDASÁGI SZEMLE 40: (2) pp. 192-208. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 11 |
|
|
|
|
|