ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2011. IV. 08. Közlemények |
2011
kézi bevitellel, 2011. IV. 07. |
Győri Zoltán – Burján Zita – Győriné Mile Irma: A gabonafélék tárolhatósága, Agrárium. Agrár- és piacgazdaság. 3., pp. 56-57 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2011
kézi bevitellel, 2011. IV. 07. |
Győri Zoltán - Győriné Mile Irma: A búza és kukorica minősége és feldolgozása, Szaktudás Kiadó Ház Zrt., Budapest, pp. 1-100 dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv nyelv: magyar
|
2010
kézi bevitellel, 2011. III. 29. |
Zoltán Győri, József Kruppa, Diána Ungai, Irma Győriné Mile, Péter Sipos: Examination of technological and nutritional properties of breads made from triticale flour, Proceedings of the 5th International Congress Flour-Bread '09. 7th Croatian Congress of Cereal Technologists, pp. 503-507 dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke nyelv: angol
|
2009
kézi bevitellel, 2011. IV. 13. |
Tarján Zs., Boros N., Győriné Mile I.: Effect of droughty climatic conditions on the formation of quality parameters of winter wheat flour, Cereal Research Communication, 37., pp. 309-312 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2007
kézi bevitellel, 2011. IV. 05. |
Győriné Mile Irma: A gabonafélék tárolás alatti veszteségei, A "Tárolás, elsődleges feldolgozás a növényi termék-előállításban" címmel 2007. február 8.-án rendezett Interaktív Szaktanácsadási Konferencia szerkesztett anyaga, pp. 29-37 dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke nyelv: magyar
|
2004
kézi bevitellel, 2011. IV. 05. |
Irma Győriné Mile; Zoltán Győri: Testing the quality of winter wheat under tradition storage conditions and storing in inert gas, 1st international and 18th croation congress of technologists for post-harvest technology. Congress proceedings, pp. 76-85 dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke nyelv: angol
|
2003
kézi bevitellel, 2011. III. 29. |
Győriné M.I., Pepó P.: Testing protein contents and zeleny number of various wheat varieties during storage, II. Alps-Adria Scientific Workshop, pp. 54-59 dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke nyelv: angol
|
2002
kézi bevitellel, 2011. III. 29. |
GYŐRI Z, GYŐRINÉ MILE I: Minőségügyi rendszerek bevezetésének és alkalmazásának tapaszatalatai növényitermékelőállításban, MAGYAR MINŐSÉG 11, pp. 21-25 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: magyar
|
2002
kézi bevitellel, 2011. III. 29. |
GYŐRI Z, GYŐRINÉ MILE I: Minőségbiztosítás és élelmiszerbiztonság a növénytermesztésben, EU konform mezőgazdaság és élelmiszerbiztonság: Tudományos tanácskozás, pp. 137-140 dokumentum típusa: Könyvfejezet/Cikk szerkesztett könyvben nyelv: magyar
|
2002
kézi bevitellel, 2011. III. 30. |
GYŐRI Z, GYŐRINÉ MILE I: A kukorica minősége és minősítése, Mezőgazdasági Szaktudás Kiadó, pp. 1-69 dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv független idéző közlemények száma: 1 nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 2 |
|
|