Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. II. 05. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. XII. 07. |
Neji Chaima, Ungai Diana, Seres Emese, Sipos Peter: Effect of nitrogen fertilization on the quality of soybean flour and protein isolate, In: Milivoj, Radojčin (szerk.) BOOK OF ABSTRACTS VIII INTERNATIONAL CONFERENCE SUSTAINABLE POSTHARVEST AND FOOD TECHNOLOGIES AND XXXV SCIENTIFIC - PROFESSIONAL CONFERENCE PROCESSING AND ENERGY IN AGRICULTURE, National Society of Processing and Energy in Agriculture (2023) p. 88. dokumentum típusa: nyelv: angol
|
2023
adattárból, 2023. XII. 07. |
Kovács Béla, Farah Zaza, Baráth Nikolett, Alexa Loránd, Czipa Nikolett, Peles Ferenc, Karaffa Erzsébet, Mihály Kata, Pál Károly, Tóthné Bogárdi Andrea, Szilágyi Anett, Szakadát Gyula, Tóth Brigitta, Szőke Lóránt, Kaczur Dávid, Simon Tünde, Ungai Diána: Növényi olajok elemtartalmának vizsgálata induktív csatolású plazma tömegspektrométerrel, dokumentum típusa: nyelv: magyar
|
2023
adattárból, 2023. XII. 07. |
Ungai Diána, Baráth Nikolett, Alexa Loránd, Czipa Nikolett, Kovács Béla: Őszi búza ásványielem-tartalmának mérési eredményei Magyarországon, In: Máthé, Endre; Sipos, Péter; Szepesi, Judit (szerk.) Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar (2023) pp. 248-254. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány nyelv: magyar
|
2022
adattárból, 2023. XII. 07. |
Ungai Diána, Sipos Péter, Győri Zoltán: Az őszi búza ásványianyag-tartalmának alakulása Magyarországon 30 év mérési eredményei alapján, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 68: (3) pp. 4006-4012. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2022
adattárból, 2023. XII. 07. |
Ungai D., Sipos P., Győri Z.: Evolution of the mineral content of winter wheat in Hungary based on 30 years of measurement results, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 68: (3) pp. 4013-4019. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2023. XII. 07. |
Ungai D., Kovács B., Győri Z.: Mineral content of the Jubilejnaja 50 winter wheat (Triticum aestivum L.) in different growing years and areas in Hungary, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 65: (1) pp. 2402-2406. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2019
adattárból, 2023. XII. 07. |
Ungai Diána, Kovács Béla, Győri Zoltán: Az ásványianyag-tartalom alakulása a Jubilejnaja 50 őszi búzafajtában (Triticum aestivum L.), különböző termesztési években és termőterületeken, Magyarországon, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 65: (1) pp. 2397-2401. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2017
adattárból, 2023. XII. 07. |
Ungai D., Kovács B., Gyori Z.: Investigation of long term quality stability in two winter wheat varieties (Jubilejnaja 50 and GK Öthalom) in Hungary, In: Jozinovic, A; Budzaki, S; Strelec, I (szerk.) Proceedings of the 9th International Congress FLOUR-BREAD 2017 - 11th Croatian Congress of Cereal Technologists, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek, Department of Cereal Processing Technology (2017) pp. 131-138. dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol
|
2010
adattárból, 2023. XII. 07. |
M Borbély, F Peles, T Bácskai, M Sándor, P Sipos, D Ungai, Z Gyõri: Investigation for mycotoxin contamination of wheat and wheat flour, In: Workshop for variety registration in cereals for Fusarium resistance in EU, (2010) p. 25. dokumentum típusa: nyelv: angol
|
2010
adattárból, 2023. XII. 07. |
Győri Zoltán, Ungai Diána, Boros Norbert, Sipos Péter: A búzaminőség vizsgálatok fejlődése a fenntartható szántóföldi növénytermesztésben, In: Pepó, P (szerk.) Termesztési tényezők a fenntartható növénytermesztésben, Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum (2010) pp. 63-69. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány nyelv: Angol, Magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 1 |
|
|