Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. IX. 11. Közlemények |
2023
adattárból, 2024. II. 19. |
Szőke-Trenyik Eszter, Tamás Hunor, Bakos Tiborné, Szabó P. Balázs: Különböző rostdúsító anyagok alkalmazása kenyérben, In: Dobozi, Réka; Mihalkó, József; Pappné, Dr. Sziládi Katalin (szerk.) Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia előadások és poszterek összefoglalói, Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar (2023) p. 102. dokumentum típusa: nyelv: magyar
|
2023
adattárból, 2024. II. 19. |
Szőke-Trenyik Eszter, Szabó P. Balázs: Kék és bíborbúza genotípusok lisztjeinek és a belőlük készült termékek hazai ismertségének feltérképezése, In: Lugasi, Andrea (szerk.) Tanulmánykötet 2023 a Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlésén (Szeged, 2022. október 20-22.) elhangzott előadások alapján, Magyar Táplálkozástudományi Társaság (2023) pp. 107-114. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány nyelv: Angol, Magyar
|
2022
adattárból, 2024. II. 19. |
Koncsek Arnold, Szokol Lajos, Krizsa Vivien, Daood Hussein G., Helyes Lajos, Véha Antal, Szabó P. Balázs: Fractional Factorial Design and Desirability Function-Based Approach in Spice Paprika Processing Technology to Improve Extractable Colour Stability, POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 72: (1) pp. 91-100. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. II. 19. |
Szőke-Trenyik Eszter, Véha Antal, Bakos Tiborné, Szabó P. Balázs: Az őszi búza minőségvizsgálatában alkalmazott analitikai módszerek és eszközök, ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA 22: (5-6) p. 14. dokumentum típusa: nyelv: magyar URL |
2022
adattárból, 2024. II. 19. |
Balázs P. Szabó, Antal Véha, Eszter Szőke-Trenyik: Relationship between kernel hardness of wheat and kernel content parameters of flour milled from it, In: Raspor, Peter; Vovk, Irena; Ovca, Andrej; Smole Mozina, Sonja; Butinar, Bojan; Jevsnik, Mojca (szerk.) CEFood Congress Book: Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment, European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network (2022) p. 272. dokumentum típusa: nyelv: angol
|
2021
adattárból, 2024. II. 19. |
Szabó P. Balázs: Aszalás - Kisüzemi és házi élelmiszer-előállítás II., Szaktudás Kiadó dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv nyelv: magyar
|
2021
adattárból, 2024. II. 19. |
Szabad Alex, Trenyik Eszter, Szabó P. Balázs: Fehérje komplettált gabonatartalmú szeletek kifejlesztése és piaci helyzete, JELENKORI TÁRSADALMI ÉS GAZDASÁGI FOLYAMATOK 16: (1-2) pp. 43-55. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2021
adattárból, 2024. II. 19. |
Szőke-Trenyik Eszter, Szabó P. Balázs: Korszerű táplálkozási trendek a sütőiparban, In: Biró, Lajos; Gelencsér, Éva; Lugasi, Andrea; Rurik, Imre (szerk.) MAGYAR TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI TÁRSASÁG TUDOMÁNYOS GYŰLÉSE PROGRAM és ELŐADÁS-ÖSSZEFOGLALÓK, Magyar Táplálkozástudományi Társaság (2021) pp. 25-25. dokumentum típusa: nyelv: magyar
|
2020
adattárból, 2024. II. 19. |
Magyar Zoltán, Véha Antal, Szabó P. Balázs: Examination of milling technological properties of different wheat varieties, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S1) pp. 75-86. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2024. II. 19. |
Véha Antal, Bakos Tiborné, Szabó P. Balázs: Az élelmiszerbiztonság gyakorlata a modern malom- és takarmányiparban, ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA 20: (9) pp. 6-10. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 3 |
|
|