ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. I. 26. Közlemények |
2021
adattárból, 2022. I. 26. |
Le Marc Yvan, Baert Leen, Buss da Silva Nathália, Postollec Florence, Huchet Véronique, Baranyi József, Ellouze Mariem: The effect of pH on the growth rate of Bacillus cereus sensu lato: Quantifying strain variability and modelling the combined effects of temperature and pH, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 360: p. 109420. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2022. I. 26. |
Ellouze Mariem, Buss Da Silva Nathália, Rouzeau-Szynalski Katia, Coisne Laura, Cantergiani Frédérique, Baranyi József: Modeling Bacillus cereus Growth and Cereulide Formation in Cereal-, Dairy-, Meat-, Vegetable-Based Food and Culture Medium, FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 12: 639546 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2022. I. 26. |
Le Marc Yvan, da Silva Nathalia Buss, Postollec Florence, Huchet Veronique, Baranyi Jozsef, Ellouze Mariem: A stochastic approach for modelling the effects of temperature on the growth rate of Bacillus cereus sensu lato, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 349: 109241 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2022. I. 26. |
Beatriz Nunes Silvaa, Vasco Cadaveza, José António Teixeira, Mariem Ellouze, Ursula Gonzales-Barron: Cardinal parameter meta-regression models describing Listeria monocytogenes growth in broth, FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 136: pp. 1-12. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2019
adattárból, 2022. I. 26. |
Buss da Silva Nathália, Mattar Carciofi Bruno Augusto, Ellouze Mariem, Baranyi József: Optimization of turbidity experiments to estimate the probability of growth for individual bacterial cells, FOOD MICROBIOLOGY 83: pp. 109-112. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2022. I. 26. |
Besten HMW, Amezquita A, Bover-Cid S, Dagnas S, Ellouze Mariem, Guillou S, Nychas G, O'Mahony C, Pérez-Rodriguez F, Membré JM: Next generation of microbiological risk assessment: Potential of omics data for exposure assessment, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 287: pp. 18-27. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2017
adattárból, 2022. I. 26. |
Buss da Silva Nathália, Baranyi József, Carciofi Bruno A. M., Ellouze Mariem: From Culture-Medium-Based Models to Applications to Food: Predicting the Growth of B. cereus in Reconstituted Infant Formulae, FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 8: p. 1. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2022. I. 26. |
Baranyi József, Buss da Silva Nathália, Ellouze Mariem: Rethinking Tertiary Models: Relationships between Growth Parameters of Bacillus cereus Strains, FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 8: pp. 1-20. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2022. I. 26. |
Coroller L., Jeuge S., Couvert O., Christensen S., Ellouze M.: Extending the gamma concept to non-thermal inactivation: an innovative model to predict the fate of Salmonella during the dried sausages process, FOOD MICROBIOLOGY 45: pp. 266-275. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2014
adattárból, 2022. I. 26. |
Fanny Tenenhaus-Aziza, Mariem Ellouze: Software for predictive microbiology and risk assessment: a description and comparison of tools presented at the ICPMF8 Software Fair, FOOD MICROBIOLOGY 45: (B) pp. 290-299. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 0 |
|
|