ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2009. III. 19. Közlemények |
2006
kézi bevitellel, 2009. III. 19. |
Pál,L.-Kovács,G.-Dublecz,K.-Wágner,L.-Husvéth,F.:: Effects of dietary fats and vitamin E on the fatty acid composition of egg yolk fresh and refrigerated egg, World's Poultry Science, pp. 164-165 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.060 nyelv: angol
|
2006
kézi bevitellel, 2009. III. 19. |
Dublecz,K.-Pál,L.-Bartos,Á.-Zsédely,E.-Wágner,L.- Kovács,G.:: A takarmányozás hatása a baromfi termékek minőségére, Állattenyésztés és Takarmányozás, pp. 71-87 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: magyar
|
2005
kézi bevitellel, 2009. III. 19. |
Kovács,G.-Husvéth,F.-Wágner,L.-Farkasné,Zele,E.-Pál,L.-Lengyel,Z-Deák,T:: Effect of dietary conjugated linoleic acid on the fatty acid composition of egg yolk, liver and adipose tissue in the laying hens.,, Archiv für Geflügelkunde, pp. 213-218 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.350 független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol
|
2005
kézi bevitellel, 2009. III. 19. |
Kovács,G.-Dublecz,K.-Pál,L-Wágner,L.-Magyar,L.-Benedek,Zs.-Takó,Cs.- Husvéth,F.: A mustármag takarmányozási értékének vizsgálata tojótakarmányként, Állattenyésztés és Takarmányozás, pp. 171-177 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2002
kézi bevitellel, 2009. III. 19. |
Pál,L.-Dublecz,K.-Husvéth,F.-Wágner,L.-Bartos,Á.- Kovács,G.: Effect of dietary fats and vitamin E on fatty acid composition, vitamin A and E content and oxidative stability of egg yolk, Archiv für Geflügelkunde, pp. 251-257 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.222 független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol
|
2000
kézi bevitellel, 2009. III. 19. |
Kovács,G.-Schmidt,J.-Husvéth,F.-Dublecz,K.-Wágner,L.-F.né,Zele,E.: Effect of feed composítion on cholesterol content of the table egg, Acta Alimentaria, pp. 25-41 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.250 független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol
|
1998
kézi bevitellel, 2009. III. 19. |
Kovács,G.-Dublecz,K.-Husvéth,F.-Wágner,L.-Gerendai,D.-Orbán,J.-né, Manila,H.: The effect of different strains and hybrids on the cholesterol content of the yolk, Acta Veterinaria Hungarica, pp. 285-294 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.478 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 9 |
|
|