Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. I. 10. Közlemények |
2021
adattárból, 2021. III. 12. |
Bordós Gábor, Gergely Szilveszter, Háhn Judit, Palotai Zoltán, Szabó Éva, Besenyő Gabriella, Salgó András, Harkai Péter, Kriszt Balázs, Szoboszlay Sándor: Validation of pressurized fractionated filtration microplastic sampling in controlled test environment, WATER RESEARCH 189: p. 116572. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2021. III. 12. |
Szabó Éva, Baranyai László Zoltán, Sütő Zoltán, Salgó András, Gergely Szilveszter: Attenuated total reflection fourier transform infrared spectroscopy based methods for identification of chromatography media formulations used in downstream processes, JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS 180: 113060 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2021. III. 12. |
Kozma Bence, Salgó András, Gergely Szilveszter: On-line glucose monitoring by near infrared spectroscopy during the scale up steps of mammalian cell cultivation process development, BIOPROCESS AND BIOSYSTEMS ENGINEERING 42: (6) pp. 921-932. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2021. III. 12. |
Éva Szabó, Szilveszter Gergely, András Salgó: Linear discriminant analysis and partial least squares discriminant analysis of experimental and simulated near-infrared spectra of cultivation medium for mammalian cells., JOURNAL OF CHEMOMETRICS 32: (4) e3005 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2021. III. 12. |
Kozma Bence, Salgó András, Gergely Szilveszter: Comparison of multivariate data analysis techniques to improve glucose concentration prediction in mammalian cell cultivations by Raman spectroscopy, JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS 158: pp. 269-279. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2008
adattárból, 2021. III. 12. |
Juhász Réka, Salgó András: Pasting behavior of amylose, amylopectin and their mixtures as determined by RVA curves and first derivatives, STARCH-STARKE 60: (2) pp. 70-78. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 40 nyelv: angol URL |
2008
adattárból, 2021. III. 12. |
Gelencsér T, Gál V, Hódsági M, Salgó A: Evaluation of Quality and Digestibility Characteristics of Resistant Starch-Enriched Pasta, FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 1: pp. 171-179. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 40 nyelv: angol URL |
1996
adattárból, 2021. III. 12. |
Szeman J, Ganzler K, Salgo A, Szejtli J: Effect of the degree of substitution of CD derivates on chiral separations by HPLC and CE, JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 728: (1-2) pp. 423-431. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 56 nyelv: angol URL |
1990
adattárból, 2021. III. 12. |
Ganzler K, Szinai I, Salgó A: An effective sample preparation method for extracting biological active compounds from different matrices by microwave technique, JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 520: pp. 257-262. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 81 nyelv: angol URL |
1986
adattárból, 2021. III. 12. |
Ganzler K, Salgó A, Walkó K: Microwave extraction - a novel sample preparation method for chromatography, JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 371: pp. 299-306. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 349 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 572 |
|
|