Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. V. 27. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. V. 22. |
Zsedely Eszter, Cullere Marco, Takacs Georgina, Herman Zsolt, Szalai Klaudia, Singh Yazavinder, Dalle Zotte Antonella: Dietary Inclusion of Defatted Silkworm (Bombyx mori L.) Pupa Meal for Broiler Chickens at Different Ages: Growth Performance, Carcass and Meat Quality Traits, ANIMALS 13: (1) 119 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. V. 22. |
Szalai Klaudia, Tempfli Károly, Zsédely Eszter, Lakatos Erika, Gáspárdy András, Bali Papp Ágnes: Linseed oil supplementation affects fatty acid desaturase 2, peroxisome proliferator activated receptor gamma, and insulin-like growth factor 1 gene expression in turkeys (Meleagris gallopavo), ANIMAL BIOSCIENCE 34: (4) pp. 662-669. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. V. 22. |
Sárvári Loretta Csilla, Tempfli Károly, Szalai Klaudia, Zsédely Eszter, Lencsés-Varga Erika, Almási Anita, Orbán Attila, Hidas András, Bali Papp Ágnes: SORCS2-polimorfizmus és a viselkedési mintázat összefüggései új, kísérleti tojóhibrid-állományokban, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 143: (6) pp. 351-358. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2021
adattárból, 2023. V. 22. |
Singh Y, Zsédely E, Takács G, Herman Zs, Szalai K, Cullere M, Cappellozza S, Zotte Dalle A: Effect of silkworm (Bombyx mori) dietary inclusion on chickens, growth performaance and carcass traits, ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 20: p. 9. dokumentum típusa: nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. V. 22. |
Zsédely Eszter, Tempfli Károly, Turcsán Zsolt, Turcsán László, Schmidt János: A pulykahús táplálóanyag-tartalmának növelése, organoleptikus tulajdonságainak, valamint a hús feldolgozhatóságát befolyásoló tényezőknek a módosítása a takarmány lenolaj-kiegészítésével = Increasing nutrient value and influencing organoleptic characteristics and processing properties of turkey meat by dietary linseed oil supplementation, ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 69: (2) pp. 124-141. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2014
adattárból, 2023. V. 22. |
Németh K, Zsédely E, Dóka O, Schmidt J: Scheinbar umsetzbarer Energiegehalt des Glyzerins in der Legehennenfütterung und sein Einfluss auf die legeleistung siwie auf die Qualität des Hühnreies, EUROPEAN POULTRY SCIENCE 78: p. online. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: német URL |
2013
adattárból, 2023. V. 22. |
Németh K, Zsédely E, Schmidt J: Nitrogen-corrected apparent metabolizable energy value of crude glycerol for laying hens, ANNALS OF ANIMAL SCIENCE 13: (4) pp. 829-836. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2011
adattárból, 2023. V. 22. |
Kovacs P, Zsedely E, Kovacs A, Virag G, Schmidt J: Apparent digestible and metabolizable energy content of glycerol in feed of growing pigs, LIVESTOCK SCIENCE 142: (1-3) pp. 229-234. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2010
adattárból, 2023. V. 22. |
Virág Gy, Tóth T, Schmidt J, Zsédely E, Eiben C: Effect of dietary vegetable oil combined with vitamin E supplementation and gender on the pH and colour of rabbit meat and dissected fat, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 39: (2) pp. 157-166. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2010
adattárból, 2023. V. 22. |
Eiben Cs, Végi B, Virág Gy, Gódor-Surmann K, Maró A, Odermatt M, Zsédely E, Tóth T, Schmidt J: Effect of different dietary ratios of sunflower and linseed oils on growth and carcass traits of rabbits, LIVESTOCK SCIENCE 131: pp. 15-22. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 17 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 37 |
|
|