Személyi adatlap
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. VII. 07.
Személyes adatok
név Vozáry Eszter
intézmény neve
doktori iskola
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola 100%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Budapesti Corvinus Egyetem
Elérhetőségek
telefonszám +36 1 305-7205
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím CSc
fokozat megszerzésének éve 1981
fokozat tudományága biológiai tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve MTA
Jelenlegi munkahelyek
1990 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
további (nyug. egy. docens egyetemi magántanár)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 2
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Csima György PhD 2015  ÉDI-BCE
(50%) Mészáros Péter PhD 2007  ÉDI

jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Homolya Szabolcs (PhD) (2026/01)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület élelmiszerfizika, élelmiszer reológia, elektromos impedancia spektroszkópia
jelenlegi kutatásainak tudományága agrárműszaki tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2023

Siyum Zinabu Hailu, Pham Tung Thanh, Vozáry Eszter, Kaszab Tímea, Nguyen Lien Le Phuong, Baranyai László: Monitoring of banana’s optical properties by laser light backscattering imaging technique during drying, JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION 17: (5) pp. 5268-5287.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2021

Lambert-Meretei Anikó, Vozary Eszter, Kaszab Timea: Physical properties of raspberry and orange flavoured fruit syrups, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 17: (S1) pp. 157-165.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Vozáry Eszter, Bodor Zsanett, Ignácz Kinga, Gillay Bíborka, Kovács Zoltán: Effect of Heating on Dielectric Properties of Hungarian Acacia Honeys, In: Bertemes-Filho, Pedro (szerk.) 17th International Conference on Electrical Bioimpedance, Springer-Verlag Singapore (2020) pp. 146-153.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
URL 
2020

Cseresnyés Imre, Vozáry Eszter, Rajkai Kálmán: Does electrical capacitance represent roots in the soil?, ACTA PHYSIOLOGIAE PLANTARUM 42: (5) 71
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
URL 
2020

Cseresnyés Imre, Vozáry Eszter, Kabos Sándor, Rajkai Kálmán: Influence of substrate type and properties on root electrical capacitance, INTERNATIONAL AGROPHYSICS 34: (1) pp. 95-101.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
URL 
2019

Jócsák Ildikó, Végvári György, Vozáry Eszter: Electrical impedance measurement on plants: a review with some insights to other fields, THEORETICAL AND EXPERIMENTAL PLANT PHYSIOLOGY 31: (3) pp. 359-375.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 75
nyelv: angol
URL 
2018

Cseresnyés Imre, Rajkai Kálmán, Takács Tünde, Vozáry Eszter: Electrical impedance phase angle as an indicator of plant root stress, BIOSYSTEMS ENGINEERING 169: pp. 226-232.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 22
nyelv: angol
URL 
2013

Kaltenecker P, Szöllosi D, Friedrich L, Vozáry E: Determination of salt content in various depth of pork chop by electrical impedance spectroscopy, JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 434: (1) 012094
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2010

Vozáry E, Benkó P: Non-destructive determination of impedance spectrum of fruit flesh under the skin, JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 224: (1) 012142
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2005

Mészáros Péter, Vozáry Eszter, Funk David: Connection between Moisture Content and Electrical Parameters of Apple Slices during Drying, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 1: (2) pp. 95-121.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:117 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
127
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
129
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
3 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
53
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
41
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
237