ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2013. II. 28. Közlemények |
2012
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_odt.gif) kézi bevitellel, 2013. II. 27. |
Kukovics S., -Molnár,A.-Németh, T.-Nagy,S.-Lengyel, A.-Toldi, Gy.- Jávor,A.:: A genotípus és a tartástechnológia hatása a juhok hústermelési jellemzőire, Állattenyésztés Takarmányozás 61.3., pp. 232-254 dokumentum típusa: Konferenciacikk/Meghívott előadás cikke nyelv: magyar
|
2010
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_odt.gif) kézi bevitellel, 2013. II. 27. |
Németh, T.-Nyisztor, J.-Kukovics, S.-Lengyel, A.-Toldi, Gy.: Evaluation the body composition of crossbred kids using Computed Tomography. Book of Abstracts of the 61st Animal Meeting of the European Association for Animal Production, No 16. ISBN 978-90-8686-152-1, pp. 1-272 dokumentum típusa: Konferenciacikk/Plenáris előadás cikke nyelv: angol
|
2010
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_odt.gif) kézi bevitellel, 2013. II. 27. |
Németh, T.-Komlósi, I.- Baranyai, G.-Toldi, Gy.-Lengyel, A.-Szenci, O.- Kukovics, S.:: Physical-chemical characteristics of the milk indigenous goats and their relations to daily yields, XXVI. World Buiatrics Congress, Santiago, Chile, pp. 238-239 dokumentum típusa: Konferenciacikk/Plenáris előadás cikke nyelv: angol
|
2008
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_odt.gif) kézi bevitellel, 2010. IX. 22. |
Molnár, A.-Németh, T.-Nagy, S.-Jávor, A., Lengyel, A.-Toldi, Gy.- Kukovics, S.: Az apafajta hatása a gyimesi racka keresztezett bárányok hízlalási és S/EUROP teljesítményére, In: A juhtenyésztés jelene és jövője az EU-ban. Szerk.: Kukovics, S.-Jávor, A.; ISBN: 978-963-8030-58-0; Debrecen 2008, pp. 183-193 dokumentum típusa: Könyv/Monográfia nyelv: magyar
|
2008
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_odt.gif) kézi bevitellel, 2013. II. 27. |
Molnár, A.-Németh, T.- Nagy, S.- Jávor, A.-Lengyel, A.-Toldi, Gy.-Kukovics, S.: Az apafajta hatása a gyimesi racka keresztezett bárányok hízlalási és S/EUROP teljesítményére, In: A juhtenyésztés jelene és jövője az EU-ban, szerk. Kukovics S.-Jávor A.: ISBN978-963-803058-0 Debrecen, pp. 183-193 dokumentum típusa: Konferenciacikk/Meghívott előadás cikke nyelv: magyar
|
2007
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_odt.gif) kézi bevitellel, 2010. IX. 22. |
8. Toldi, Gy.-Molnár, A.-Németh, T.-Kukovics, S.: Slaughter value evaluationof large weight Ile de France and Hungaryan Merino lambs by CT and traditional slaughter cutting, EAAP, Wageningen Academic Publishers. Nederlands. Evaluation of carcass and meat quality in cattle and sheep., pp. 201-204 dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol Teljes szöveg |
2005
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_odt.gif) kézi bevitellel, 2010. IX. 22. |
Molnar, A. -Toldi, Gy.- Kukovics, S.- Németh, T.: Experiences on S/EUROP meat qualification system on sheep breads in Hungary, EEAP, 2005. SI, Session 21, poster 30. p.1410, pp. 1410-1410 dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke nyelv: angol
|
2003
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_odt.gif) kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
5. Kupai, T.-Toldi, Gy.-Lengyel, A.: Eltérő genotípusú juhok tomográfra alapozott összehasonlító vizsgálata, Állattenyésztés és Takarmányozás. 52. 4., pp. 307-317 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Magyar és angol URL |
2001
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_odt.gif) kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
3. Toldi, Gy.- Lengyel, A.-Hancz, Cs.-Ureczky, J.: Összefüggések a juh vágott test S/EUROP minősítése és a komputertomográfiával (CT) mért paraméterek között, A hús / Vágóállat és hústermelés, Budapest. 3., pp. 175-180 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Magyar és angol URL |
1999
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_odt.gif) kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
2. Toldi, Gy.-Mezőszentgyörgyi, D.-Lengyel, A.: Examination of connection between sheep slaughtered bodies S/EUROP qualification and several cutting parametres, Acta Agraria Kaposváriensis, Kaposvár. 3. 3., pp. 25-34 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Magyar és angol Teljes szöveg |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 1 ![kézi bevitellel](https://doktori.hu/img/icon_pub_odt.gif) |
|
|