ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. VII. 05. Közlemények |
2021
adattárból, 2022. VII. 05. |
Patonay Katalin, Szalontai Helga, Radácsi Péter, Zámboriné-Németh Éva: Chemotypes and Their Stability in Mentha longifolia (L.) L.—A Comprehensive Study of Five Accessions, PLANTS-BASEL 10: (11) p. 2478. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2022. VII. 05. |
Beáta Bóka, Judit Bajzát, Helga Szalontai: Development of a novel elecrochemical method for the detection of invertase enzyme in honey samples, ACTA CAROLUS ROBERTUS Különszám: pp. 39-44. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2022. VII. 05. |
Szabolcs Molnár, Ákos Juhász, Helga Szalontai: Development of a bee feeding procedure to support bee health protection, ACTA CAROLUS ROBERTUS Különszám: pp. 71-77. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2022. VII. 05. |
Patonay Katalin, Szabó-Hudák Orsolya, Szalontai Helga, Jánószky Mihály, Pénzesné Kónya Erika, Zámboriné Németh Éva: Extraction and identification of major polyphenol constituents of Northern Hungarian horsemint (Mentha longifolia L. (L.)), ACTA BIOLOGICA PLANTARUM AGRIENSIS 8: (1) pp. 53-68. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2022. VII. 05. |
Patonay Katalin, Szalontai Helga, Csugány Julianna, Szabó-Hudák Orsolya, Kónya Erika P., Németh Éva Z.: Comparison of extraction methods for the assessment of total polyphenol content and in vitro antioxidant capacity of horsemint (Mentha longifolia (L.) L.), JOURNAL OF APPLIED RESEARCH ON MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS 14: p. 100220. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 12 nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2022. VII. 05. |
Szalontai Helga, Adányi Nóra, Kiss Attila: Comparative determination of two probiotics by QCM and OWLS-based immunosensors, NEW BIOTECHNOLOGY 31: (5) pp. 395-401. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2022. VII. 05. |
Szalontai H., Kiss A., Adányi N.: Determination of aflatoxin M1 in milk samples by an OWLS-based immunosensor, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 43: (Suppl. 1) pp. 148-155. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2012
adattárból, 2022. VII. 05. |
H Szalontai, N Adányi, A Kiss: Development of Piezoelectric Immunosensor for the Detection of Probiotic Bacteria, ANALYTICAL LETTERS 45: (10) pp. 1214-1229. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2010
adattárból, 2022. VII. 05. |
H Szalontai, N Adányi, A Kiss: ENZYME-BASED PORTABLE AMPEROMETRIC BIOSENSOR DEVICE FOR FOOD QUALITY CONTROL, In: AACD, 2010 (Lesvos) (szerk.) Proceedings of 7th Aegean Analytical Chemistry Days, (2010) p. 263. dokumentum típusa: nyelv: angol
|
2010
adattárból, 2022. VII. 05. |
H Szalontai, Z Murányi, A Kiss: Constuction and utilisation of a miniaturised, portable biosensoric device capable of multicomponental food analysis, In: 1st Intrnational Cogress on Food Technology, (2010) 4 dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 28 |
|
|