Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. XII. 12. Közlemények |
2022
adattárból, 2023. I. 09. |
Nath Arijit, Eren Burak Atilla, Zinia Zaukuu John-Lewis, Koris András, Pásztorné-Huszár Klára, Szerdahelyi Emőke, Kovacs Zoltan: Detecting the Bitterness of Milk-Protein-Derived Peptides Using an Electronic Tongue, CHEMOSENSORS 10: (6) p. 215. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. I. 09. |
M.M. Zin, A. Alsobh, A. Nath, A. Csighy, S. Bánvölgyi: Concentrations of Beetroot (Beta vulgaris L.) Peel and Flesh Extracts by Reverse Osmosis Membrane, APPLIED SCIENCES-BASEL 12: (13) 6360 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. I. 09. |
Chaabane D., Yakdhane A., Vatai G., Koris A., Nath A.: Microencapsulation of Olive Oil: A Comprehensive Review, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 66: (3) pp. 354-366. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. I. 09. |
Nath A., Zin M.M., Molnár M.A., Bánvölgyi S., Gáspár I., Vatai G., Koris A.: Membrane Chromatography and Fractionation of Proteins from Whey—A Review, PROCESSES 10: (5) 1025 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. I. 09. |
Nath Arijit, Ahmad Abubakar Saleh, Amankwaa Abraham, Csehi Barbara, Mednyánszky Zsuzsanna, Szerdahelyi Emőke, Tóth Attila, Tormási Judit, Truong Duy Hoàng, Abrankó László, Koris András: Hydrolysis of Soybean Milk Protein by Papain: Antioxidant, Anti-Angiotensin, Antigenic and Digestibility Perspectives, BIOENGINEERING 9: (9) p. 418. dokumentum típusa: független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. I. 09. |
Zin Moh Moh, Nagy Katalin, Bánvölgyi Szilvia, Abrankó László, Nath Arijit: Effect of microwave pretreatment on the extraction of antioxidant‐rich red color betacyanin, phenolic, and flavonoid from the crown of Cylindra‐type beetroot ( Beta vulgaris L.), JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING e14175 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. I. 09. |
Yakdhane A., Labidi S., Chaabane D., Tolnay A., Nath A., Koris A., Vatai G.: Microencapsulation of flaxseed oil-state of art, PROCESSES 9: (2) 295 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 10 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. I. 09. |
Nath Arijit, Csighy Attila, Eren Burak Attila, Tjandra Nugraha David, Pásztorné-Huszár Klára, Tóth Attila, Takács Krisztina, Szerdahelyi Emőke, Kiskó Gabriella, Kovács Zoltán, Koris András, Vatai Gyula: Bioactive Peptides from Liquid Milk Protein Concentrate by Sequential Tryptic and Microbial Hydrolysis, PROCESSES 9: (10) 1688 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. I. 09. |
Nath Arijit, Kailo Geremew Geidare, Mednyánszky Zsuzsanna, Kiskó Gabriella, Csehi Barbara, Pásztorné-Huszár Klára, Gerencsér-Berta Renáta, Galambos Ildikó, Pozsgai Emília, Bánvölgyi Szilvia, Vatai Gyula: Antioxidant and Antibacterial Peptides from Soybean Milk through Enzymatic- and Membrane-Based Technologies, BIOENGINEERING 7: (1) 5 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 13 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. I. 09. |
Nath Arijit, Eren Burak Atilla, Csighy Attila, Pásztorné-Huszár Klára, Kiskó Gabriella, Abrankó László, Tóth Attila, Szerdahelyi Emőke, Kovács Zoltán, Koris András, Vatai Gyula: Production of Liquid Milk Protein Concentrate with Antioxidant Capacity, Angiotensin Converting Enzyme Inhibitory Activity, Antibacterial Activity, and Hypoallergenic Property by Membrane Filtration and Enzymatic Modification of Proteins, PROCESSES 8: (7) 871 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 32 |
|
|