Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. VI. 13. Közlemények |
2022
adattárból, 2024. VI. 13. |
Greff B., Szigeti J., Nagy Á., Lakatos E., Varga L.: Influence of microbial inoculants on co-composting of lignocellulosic crop residues with farm animal manure: a review, JOURNAL OF ENVIRONMENTAL MANAGEMENT 302: (Part B) 114088 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 73 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. VI. 13. |
Korcz E., Varga L., Kerényi Z.: Relationship between total cell counts and exopolysaccharide production of Streptococcus thermophilus T9 in reconstituted skim milk, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 148: 111775 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. VI. 13. |
Pancza B., Szathmáry M., Gyurján I., Bánkuti B., Tudós Z., Szathmáry S., Stipkovits L., Sipos-Kozma Zs., Ásványi B., Varga L., Szenthe K., Bánáti F.: A rapid and efficient DNA isolation method for qPCR-based detection of pathogenic and spoilage bacteria in milk, FOOD CONTROL 130: 108236 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. VI. 13. |
Greff B., Lakatos E., Szigeti J., Varga L.: Co-composting with herbal wastes: potential effects of essential oil residues on microbial pathogens during composting, CRITICAL REVIEWS IN ENVIRONMENTAL SCIENCE AND TECHNOLOGY 51: (5) pp. 457-511. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 19 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. VI. 13. |
Korcz E., Varga L.: Exopolysaccharides from lactic acid bacteria: techno-functional application in the food industry, TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 110: pp. 375-384. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 191 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2024. VI. 13. |
Korcz E, Kerényi Zoltán, Varga L: Dietary fibers, prebiotics, and exopolysaccharides produced by lactic acid bacteria: potential health benefits with special regard to cholesterol-lowering effects, FOOD AND FUNCTION 9: (6) pp. 3057-3068. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 182 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2024. VI. 13. |
Varga L, Szigeti J: Use of ozone in the dairy industry: a review, INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY 69: (2) pp. 157-168. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 138 nyelv: angol URL |
2007
adattárból, 2024. VI. 13. |
Peles F, Wagner M, Varga L, Hein I, Rieck P, Gutser K, Keresztúri P, Kardos G, Turcsányi I, Béri B, Szabó A: Characterization of Staphylococcus aureus strains isolated from bovine milk in Hungary, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 118: (2) pp. 186-193. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 275 nyelv: angol URL |
2002
adattárból, 2024. VI. 13. |
Varga L, Szigeti J, Kovács R, Földes T, Buti S: Influence of a Spirulina platensis biomass on the microflora of fermented ABT milks during storage, JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 85: (5) pp. 1031-1038. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 166 nyelv: angol URL |
2000
adattárból, 2024. VI. 13. |
Földes T, Bánhegyi I, Herpai Z, Varga L, Szigeti J: Isolation of Bacillus strains from the rhizosphere of cereals and in vitro screening for antagonism against phytopathogenic, food-borne pathogenic and spoilage micro-organisms, JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY 89: (5) pp. 840-846. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 249 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 1308 |
|
|