Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. VII. 05. Közlemények |
2022
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VII. 05. |
Yakubu Haruna Gado, Kovacs Zoltan, Toth Tamas, Bazar George: The recent advances of near-infrared spectroscopy in dairy production-a review, CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 62: (3) pp. 810-831. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 30 nyelv: angol URL |
2021
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VII. 05. |
Bodor Z., Kovacs Z., Benedek C., Hitka G., Behling H.: Origin identification of hungarian honey using melissopalynology, physicochemical analysis, and near infrared spectroscopy, MOLECULES 26: (23) 7274 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 23 nyelv: angol URL |
2021
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VII. 05. |
Muncan Jelena, Kovacs Zoltan, Pollner Bernhard, Ikuta Kentarou, Ohtani Yoshihisa, Terada Fuminori, Tsenkova Roumiana: Near infrared aquaphotomics study on common dietary fatty acids in cow's liquid, thawed milk, FOOD CONTROL 122: 107805 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
2020
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VII. 05. |
Zinia Zaukuu John-Lewis, Aouadi Balkis, Lukács Mátyás, Bodor Zsanett, Vitális Flóra, Gillay Biborka, Gillay Zoltan, Friedrich László, Kovacs Zoltan: Detecting Low Concentrations of Nitrogen-Based Adulterants in Whey Protein Powder Using Benchtop and Handheld NIR Spectrometers and the Feasibility of Scanning through Plastic Bag, MOLECULES 25: (11) 2522 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 17 nyelv: angol URL |
2020
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VII. 05. |
Balkis Aouadi, John-Lewis Zinia Zaukuu, Flora Vitális, Zsanett Bodor, Orsolya Fehér, Zoltan Gillay, George Bazar, Zoltan Kovacs: Historical Evolution and Food Control Achievements of Near Infrared Spectroscopy, Electronic Nose, and Electronic Tongue—Critical Overview, SENSORS 20: (19) 5479 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 40 nyelv: angol URL |
2020
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VII. 05. |
Kovacs Zoltan, Bodor Zsanett, Zinia Zaukuu John-Lewis, Kaszab Timea, Bazar George, Tóth Tamás, Mohácsi-Farkas Csilla: Electronic Nose for Monitoring Odor Changes of Lactobacillus Species during Milk Fermentation and Rapid Selection of Probiotic Candidates, FOODS 9: (11) 1539 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 22 nyelv: angol URL |
2019
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VII. 05. |
Zaukuu John Lewis Zinia, Bazar George, Gillay Zoltan, Kovacs Zoltan: Emerging trends of advanced sensor based instruments for meat, poultry and fish quality– a review, CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 60: (20) pp. 3443-3460. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 24 nyelv: angol URL |
2018
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VII. 05. |
Tsenkova Roumiana, Muncan Jelena, Pollner Bernhard, Kovacs Zoltan: Essentials of Aquaphotomics and Its Chemometrics Approaches, FRONTIERS IN CHEMISTRY 6: 363 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 59 nyelv: angol URL |
2016
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VII. 05. |
Zoltan Kovacs, György Bázár, Mitsue Oshima, Shogo Shigeoka, Mariko Tanaka, Akane Furukawa, Airi Nagaia, Manami Osawa, Yukari Itakura, Roumiana Tsenkova: Water spectral pattern as holistic marker for water quality monitoring, TALANTA 147: pp. 598-608. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 43 nyelv: angol URL |
2010
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VII. 05. |
Z Kovács, I Dalmadi, L Lukács, L Sipos, K Szántai-Kőhegyi, Z Kókai, A Fekete: Geographical origin identification of pure Sri Lanka tea infusions with electronic nose, electronic tongue and sensory profile analysis, JOURNAL OF CHEMOMETRICS 24: (3-4) pp. 121-130. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 82 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 349 ![adattárból](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) |
|
|