Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Személyes adatok
Bodor Zsanett
név Bodor Zsanett
intézmény neve Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
doktori iskola MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Elérhetőségek
mobiltelefon száma +36 30 783-2887
Témavezetés
témavezető Kovács Zoltán
társ témavezető Benedek Csilla
vezetés módja társ
fokozat PhD
a képzés kezdete 2018/09
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2022/08
a fokozatszerzés éve 2022
diszertáció az értekezés tézisei (magyar)az értekezés tézisei (angol nyelven)az értekezés
a védés adatai védés
Közlemények
2022

Aouadi Balkis, Vitalis Flora, Bodor Zsanett, Zinia Zaukuu John-Lewis, Kertesz Istvan, Kovacs Zoltan: NIRS and Aquaphotomics Trace Robusta-to-Arabica Ratio in Liquid Coffee Blends, MOLECULES 27: (2) 388
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2022

Bodor Z., Benedek C., Aouadi B., Zsom-Muha V., Kovacs Z.: Revealing the Effect of Heat Treatment on the Spectral Pattern of Unifloral Honeys Using Aquaphotomics, MOLECULES 27: (3) 780
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Bodor Zsanett, Benedek Csilla, Urbin Ágnes, Szabó Dániel, Sipos László: Colour of honey: can we trust the Pfund scale? – An alternative graphical tool covering the whole visible spectra, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 149: 111859
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2021

Bodor Z., Kovacs Z., Benedek C., Hitka G., Behling H.: Origin identification of hungarian honey using melissopalynology, physicochemical analysis, and near infrared spectroscopy, MOLECULES 26: (23) 7274
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2020

Zsanett Bodor, Csilla Benedek, Zoltan Kovacs, John-Lewis Zinia Zaukuu: Identification of Botanical and Geographical Origins of Honey-Based on Polyphenols, In: Goyal, Megh R; Nath, Arijit; Rasul Suleria, Hafiz Ansar (szerk.) Plant-Based Functional Foods and Phytochemicals, Apple Academic Press (2020)
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2020

Benedek Csilla, John-Lewis Zinia Zaukuu, Zsanett Bodor, Zoltan Kovacs: Honey-Based Polyphenols: Extraction, Quantification, Bioavailability, and Biological Activities, In: Goyal, Megh R; Nath, Arijit; Rasul Suleria, Hafiz Ansar (szerk.) Plant-Based Functional Foods and Phytochemicals, Apple Academic Press (2020)
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2020

Kovacs Zoltan, Szöllősi Dániel, Zaukuu John-Lewis Zinia, Bodor Zsanett, Vitális Flóra, Aouadi Balkis, Zsom-Muha Viktória, Gillay Zoltan: Factors Influencing the Long-Term Stability of Electronic Tongue and Application of Improved Drift Correction Methods, BIOSENSORS 10: (7) 74
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 8
nyelv: angol
URL 
2020

Bodor Zsanett, Kovacs Zoltan, Rashed Mahmoud Said, Kókai Zoltán, Dalmadi István, Benedek Csilla: Sensory and Physicochemical Evaluation of Acacia and Linden Honey Adulterated with Sugar Syrup, SENSORS 20: (17) 4845
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
URL 
2020

Balkis Aouadi, John-Lewis Zinia Zaukuu, Flora Vitális, Zsanett Bodor, Orsolya Fehér, Zoltan Gillay, George Bazar, Zoltan Kovacs: Historical Evolution and Food Control Achievements of Near Infrared Spectroscopy, Electronic Nose, and Electronic Tongue—Critical Overview, SENSORS 20: (19) 5479
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2019

Zaukuu John-Lewis Z., Soos Janos, Bodor Zsanett, Felfoldi Jozsef, Magyar Ildiko, Kovacs Zoltan: Authentication of Tokaj Wine (Hungaricum) with the Electronic Tongue and Near Infrared Spectroscopy, JOURNAL OF FOOD SCIENCE 84: (12) pp. 3437-3444.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 17
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:37 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
18
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
32
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
0
Kutatás
kutatási terület Élelmiszerhamisítás Méz eredetazonosítás analitkai módszerkkel
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
témakiírás Klasszikus és korrelatív analitikai technikák alkalmazása mézek eredetvizsgálatában

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )