Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. VIII. 31. Közlemények |
2017
adattárból, 2019. IV. 15. |
Birkás Zita, Balázs Gábor, Füstös Zsuzsanna, Ruszthi Attila, Kókai Zoltán: The effect of growing system and growing media ont he morphological, biological and sensory quality of sweet pepper (Capsicum annum L.), JOURNAL ON PROCESSING AND ENERGY IN AGRICULTURE 21: pp. 97-100. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2017
adattárból, 2019. IV. 15. |
Balázs Gábor: A szabadföldi görög- és sárgadinnye növényvédelme, NÖVÉNYVÉDELEM 53: pp. 454-469. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2017
adattárból, 2018. III. 27. |
Birkás Zita, Terbe István, Mészáros Márton, Werner Ádám, Balázs Gábor: Alanyhasználat hatása a fehér típusú étkezési paprika hajtatásában, KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 49: (1) pp. 3-8. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2016
adattárból, 2019. IV. 15. |
Birkás Zita, Terbe István, Mészáros Márton, Balázs Gábor: The effect of grafting on the quantitative and qualitative parameters of fresh pepper, In: K, Ertsey-Peregi; Zs, Füstös; G, Palotás; G, Csilléry (szerk.) Proceedings of XVIth EUCARPIA, Diamond Congress Ltd. (2016) pp. 355-358. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2015
adattárból, 2019. IV. 15. |
Fekete Dávid, Balázs Gábor, Terbe István, Birkás Zita: Az oltás hatása a görögdinnye egyes beltartalmi értékeire, KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 47: (3) pp. 11-14. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2013
adattárból, 2018. III. 27. |
Bőhm V, Kappel N, Gáspár L, Balázs G, Fekete D: Effect of salinity on grafted and ungrafted watermelon., In: Sonja Marić, Zdenko Lončarić Zbornik radova [Proceedings]: 48. Hrvatski i 8. Međunarodni simpozij agronoma [48th Croatian and 8th International Symposium on Agiculture]. Osijek: Poljoprivredni Fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2013. pp. 393-397. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2013
adattárból, 2018. III. 27. |
Bőhm V, Fekete D, Balázs G, Lukács N, Kappel N, Gáspár L: A sóstressz hatása az oltott és a sajátgyökerű görögdinnye növekedésére, KERTGAZDASÁG: A KERTÉSZETI ÉS ÉLELMISZERIPARI EGYETEM A MAGYAR KERTÉSZETI TANÁCS ÉS A MAGYAR KERTÉSZETI TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG SZAKFOLYÓIRATA 45: (3) pp. 10-14. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2013
adattárból, 2018. III. 27. |
Fekete Dávid, Kappel Noémi, Bőhm Viktória, Balázs Gábor: The sensory evaluation of grafted watermelon, In: Szerk.: PEŇÁZOVÁ E, Szerk.: VOJTÍŠKOVÁ J Proceedings of the 3rd International Horticultural Conference for Post Graduate Students. Lednice: Department of Fruit Growing, Faculty of Horticulture in Lednice, Mendel University of Agriculture and Forestry, 2013. pp. 89-93. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2012
adattárból, 2018. III. 27. |
Bőhm V, Kappel N, Balázs G, Fekete D: Using different potessium and magnesium treatments in watermelon production, REVIEW ON AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT 1: (1) pp. 71-76. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol Teljes szöveg |
2011
adattárból, 2018. III. 27. |
Kappel Noémi, Balázs Gábor: A tökfélék termesztése, In: Szerk.: Kappel N. Tökfélék termesztése. Budapest: Mezőgazda Kiadó, 2011. pp. 106-136. (Gazdakönyvtár) dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 0 |
|
|