Nyomtatási képARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2009. III. 29. Közlemények |
2006
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_odt.gif) kézi bevitellel, 2009. III. 29. |
Kiszter, A.K., Schusterné Gajzágó, I., Tóthne Márkus, M., Czukor, B.: Különböző termőhelyről származó mustarfajták vizsgálata., Élelmezési Ipar, 60 (8-9),, pp. 208-212 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2006
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_odt.gif) kézi bevitellel, 2009. III. 29. |
Schuster-Gajzágó, I., Kiszter, A.K., Tóth-Márkus, M., Baráth, A., Márkus-Bednarik,Zs., Czukor, B.: The Effect of Radio Frequency Heat Treatment on Nutritional, Innovative Food Sci. Emerging Technol., 7, (1-2),, pp. 74-79 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2006
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_odt.gif) kézi bevitellel, 2009. III. 29. |
Turza, S., Kiszter, A.K., Tóth-Márkus, M., Schuster-Gajzágó, I.: Determination of Fatty acids andGlucosinolate Content in View of Food and Feed Safetywith Near Infrared Spectroscopy, The First International Congress on Food Safety, pp. 105-106 dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke nyelv: angol
|
2004
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_odt.gif) kézi bevitellel, 2009. III. 29. |
Schuster-Gajzágó Ildikó: Nutritional aspects of legumes, (in Cultivated Plants, Primarly as Food Sources, 2. Edible Bean Plants), in Encyclopedia of Life Support System (EOLSS), Developed under the auspices of the UNESCO, Eolss Publishers, Oxford, UK, 15 p. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: angol
|
2004
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_odt.gif) kézi bevitellel, 2009. III. 29. |
Schuster-Gajzágó Ildikó: Peas and lentils (in Cultivated Plants, Primarly as Food Sources, 2. Edible Bean Plants), Encyclopedia of Life Support System (EOLSS), Developed under the auspices of the UNESCO, Eolss Publishers, Oxford, UK, 8 p. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: angol
|
2004
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_odt.gif) kézi bevitellel, 2009. III. 29. |
Schuster-Gajzágó Ildikó: Beans (in Cultivated Plants, Primarly as Food Sources, 2. Edible Bean Plants), Encyclopedia of Life Support System (EOLSS), Developed under the auspices of the UNESCO, Eolss Publishers, Oxford, UK, 8 p. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: angol
|
2004
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_odt.gif) kézi bevitellel, 2009. III. 29. |
Schuster-Gajzágó Ildikó: Lupin and chickpea (in Cultivated Plants, Primarly as Food Sources, 2. Edible Bean Plants), Encyclopedia of Life Support System (EOLSS), Developed under the auspices of the UNESCO, Eolss Publishers, Oxford, UK, 8 p. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: angol
|
2003
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_odt.gif) kézi bevitellel, 2009. III. 29. |
Kiszter Andrea Klára- Gajzágó Ildikó -Baráth Ágnes-Tóth Tiborné -Czukor Bálint: Mustárfajták kémiai összetételének változása rádió frekvenciás hőkezelés hatására, Lippay-Ormos-Vas Tudományos Ülésszak kiadványa,, pp. 68-69 dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 0 ![kézi bevitellel](https://doktori.hu/img/icon_pub_odt.gif) |
|
|