Nyomtatási képARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2009. III. 31. Közlemények |
2008
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2011. VIII. 30. |
Gilingerné Pankotai M, Varga Zs, Pálfi E, Weisman A: Comparison of the antioxidant activity in berries and fruit products made from berries, ÉLELMISZERFIZIKAI KÖZLEMÉNYEK 21: pp. 181-187. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2008
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2011. VIII. 30. |
Horváth Z, Gilingerné Pankotai Mária, Szabolcs I: Obezitáspolitika, MAGYAR ORVOS 16: (11) pp. 41-42. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2008
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2011. VIII. 30. |
Füstös Zs, Gilingerné PM, Felföldi J, El-Beik AK: Changes in rheological and food-chemical parameters in sweet melon varieties during the post-harvest treatments, ÉLELMISZERFIZIKAI KÖZLEMÉNYEK 21: pp. 67-73. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2007
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2011. VIII. 30. |
Horvath Z, Pankotai MG, Szabolcs I: Stakeholder appraisal of policy options for responding to obesity in Hungary, OBESITY REVIEWS 8: (S2) pp. 75-81. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 7.821 független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2007
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2011. VIII. 30. |
Gilinger Pankotai M, Komsa I, Füstös Zs: Quality changes of paprika types during the storage in Hungary, ACTA HORTICULTURAE 747: pp. 179-184. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2000
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2011. VIII. 30. |
Gilingerné Pankotai Mária: A hajtatott paradicsom és paprika minősége és tárolhatósága, KERTGAZDASÁG-1998 32: (2) pp. 7-16. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
1997
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2011. VIII. 30. |
Gilinger P M, Sz. Szlávik, J. Felföldi, A. Forray, Z.A. Szőri.: Change in quality parameters of the tomato fruit from glasshouse production, ACTA HORTICULTURAE 456: pp. 207-213. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol
|
1996
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2011. VIII. 30. |
Gilinger PM Fodor P: The copper level dependence in vegetable crops at pesticide treatment, JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH PART B-PESTICIDES FOOD CONTAMINANTS, AND AGRICULTURAL WASTES 31: (3) pp. 621-626. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.000 nyelv: angol
|
1992
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2011. VIII. 30. |
Buzási Győrfi A, Pankotainé Herceghalmi M, Gilingerné Pankotai M: Spectrochemical determination of metal content in pesticides and treated vegetables, MICROCHEMICAL JOURNAL 46: pp. 30-35. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.548 nyelv: angol
|
1990
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2011. VIII. 30. |
Takács S, Ditrói F, Pankotai M, Fodor P: Microelemental measurement of tomato plants by using PIXE and ICP methods, NUCLEAR INSTRUMENTS & METHODS IN PHYSICS RESEARCH SECTION B-BEAM INTERACTIONS WITH MATERIALS AND ATOMS 49: pp. 195-199. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.142 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 3 ![adattárból](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) |
|
|