|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. XI. 30. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. XI. 30. |
Vörös Mihály László, Gačnik Aleš: Territorial Identities and Gastronomy Tourism in the South Danube Region, In: Melo, António Silva; Fernandes, Gonçalo Poeta (szerk.) Handbook of Research on Innovation, Differentiation, and New Technologies in Tourism, Hotels, and Food Service, IGI Global (2023) pp. 156-175. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol URL |
2023
adattárból, 2023. XI. 30. |
Vörös Mihály László: Healthy Fish-dish also a Cultural Heritage in South-Danube Region, In: Máthé, Endre; Sipos, Péter; Szepesi, Judit (szerk.) Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar (2023) pp. 278-290. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány nyelv: angol
|
2022
adattárból, 2023. XI. 30. |
Peredy Zoltán, Vörös Mihály, Péli László: Az autóipari direkt és indirekt beszállítói tevékenységek összehasonlítása egy Komárom-Esztergom megyei kis-és középvállalat szemszögéből, STUDIA MUNDI - ECONOMICA 9: (1) pp. 78-90. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2021
adattárból, 2023. XI. 30. |
Peredy Zoltán, Vörös Mihály, Péli László: A COVID-19 járvány hatásai Komárom-Esztergom megye gazdaságára néhány autóipari vállalat 2020. évi esettanulmányos vizsgálatán keresztül, STUDIA MUNDI - ECONOMICA 8: (4) pp. 83-95. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2020
adattárból, 2023. XI. 30. |
Gačnik Aleš, Vörös Mihály László: Protected Food & Wine Products as a Driving Force for Creativity and Innovation of Gastronomy Tourism Development, AGRICULTURA 12: (1-2) pp. 19-34. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. XI. 30. |
Adriano Ciani, Mihály László Vörös: Rural Tourism and Agrotourism as Drivers of the Sustainable Rural Development, In: Łukasz, Burkiewicz; Agnieszka, Knap-Stefaniuk (szerk.) Management Tourism Culture, Ignatianum University Press (2020) pp. 87-112. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol
|
2020
adattárból, 2023. XI. 30. |
Vörös Mihály László, Egyed Szilárd: A hagyományos, kézműves, helyi vagy eredeti élelmiszerterméket előállító vállalkozások piaci és marketing sajátosságai – egy Dél-Dunántúli hentesáru kisvállalkozás példáján, ACTA PERIODICA (EDUTUS) 20: pp. 150-167. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: magyar URL |
2011
adattárból, 2023. XI. 30. |
Vörös Mihály - Gemma M.: Current status, future trends & real-life cases from Japan, In: Michael, Bourlakis Ilias P Vlachos Vasileios Zeimpekis (szerk.) Intelligent Agrifood Chains and Networks, Wiley-Blackwell (2011) pp. 227-248. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol
|
2004
adattárból, 2023. XI. 30. |
Vörös Mihály László: Versenyképes projektek és pályázatok, Tri-Mester Bt. dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv független idéző közlemények száma: 4 nyelv: magyar
|
2001
adattárból, 2023. XI. 30. |
Vörös Mihály László: Information Sources and Requirements for Evaluating Agro-environmental Impacts of Farm Businesses in Hungary, In: J, Nagy; M, Vörös; K, Rajkai (szerk.) Environmental problems and results in under transition agriculture, Debrecen Agricultural University (2001) pp. 32-53. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 8 |
|
|
|
|
|