|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. I. 31. Közlemények |
2022
adattárból, 2024. I. 31. |
ÁGNES BELÁK, MÓNIKA KOVÁCS, ANDREA TACZMAN-BRÜCKNER, ANDREA POMÁZI: INVESTIGATION OF THE GENETIC DIVERSITY OF BOTRYTIS CINEREA POPULATION IN TOKAJ HEGYALJ A USING RAPD METHOD, In: A Magyar Mikrobiológiai Társaság 2022. évi Nagygyűlése és a XV. Fermentációs Kollokvium, (2022) p. 8. dokumentum típusa: nyelv: angol
|
2022
adattárból, 2024. I. 31. |
MÓNIKA KOVÁCS, ÁGNES BELÁK, ANDREA TACZMAN -BRÜCKNER, Pomázi Andrea: DEVELOPMENT OF PCR FOR THE SPECIFIC DETECTION OF BOTRYTIS CINEREA, In: A Magyar Mikrobiológiai Társaság 2022. évi Nagygyűlése és a XV. Fermentációs Kollokvium, (2022) p. 31. dokumentum típusa: nyelv: angol
|
2021
adattárból, 2024. I. 31. |
Kovács Brigitta, Mihályfi Csilla, Salma Amjad, Taczmanné Brückner Andrea, Kocsis Tamás, Pomázi Andrea: Tokaji Borvidékről származó fonalas és élesztőgombák biokontroll hatásának vizsgálata, In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.) Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus (2021) pp. 79-80. dokumentum típusa: nyelv: magyar
|
2019
adattárból, 2024. I. 31. |
Molnárová M., Gór Nagy E., Pomázi A.: Antagonistic activity of yeasts isolated from grape berries and must, ACTA MICROBIOLOGICA ET IMMUNOLOGICA HUNGARICA 66: (suppl. 1) pp. 66-67. dokumentum típusa: nyelv: angol
|
2019
adattárból, 2024. I. 31. |
Oláhné Horváth B., Balogh Z., Takács R., Magyar I., Pomázi A.: Influence of non-Saccharomyces yeast cultures on the yeast and lactic acid bacteria population during prefermentative cold maceration of red grapes, ACTA MICROBIOLOGICA ET IMMUNOLOGICA HUNGARICA 66: (Suppl. 1.) p. 173. dokumentum típusa: nyelv: angol
|
2014
adattárból, 2024. I. 31. |
Magyar Ildikó, Nyitrai-Sárdy Diána, Leskó Annamária, Pomázi Andrea, Kállay Miklós: Anaerobic organic acid metabolism of Candida zemplinina in comparison with Saccharomyces wine yeasts, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 178: pp. 1-6. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 40 nyelv: angol URL |
1997
adattárból, 2024. I. 31. |
Kerényi Z, Táborhegyi É, Pomázi A, Hornok L: Variability amongst strains of Fusarium poae assessed by vegetative compatibility and RAPD polymorphism, PLANT PATHOLOGY 46: (6) pp. 882-889. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 22 nyelv: angol URL |
1996
adattárból, 2024. I. 31. |
Turoczi G, Fekete C, Kerenyi Z, Nagy R, Pomazi A, Hornok L: Biological and molecular characterisation of potential biocontrol strains of Trichoderma, JOURNAL OF BASIC MICROBIOLOGY 36: (1) pp. 63-72. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 13 nyelv: angol
|
1994
adattárból, 2024. I. 31. |
Pomázi A, Wittner A, Pesti M, Hornok L: A PCR-generated simple RFLP-probe differentiates three distinct groups within Fusarium oxysporum f.sp pisi, ACTA PHYTOPATHOLOGICA ET ENTOMOLOGICA HUNGARICA 29: pp. 203-213. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol
|
1993
adattárból, 2024. I. 31. |
Toth A, Barnavetro I, Gyongyosi A, Pomazi A, Szecsi A, Hornok L: PREVALENCE AND MYCOTOXIN PRODUCTION OF FUSARIUM SPECIES ISOLATED FROM WHEAT GRAINS IN HUNGARY, ACTA PHYTOPATHOLOGICA ET ENTOMOLOGICA HUNGARICA 28: (1) pp. 3-12. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 89 |
|
|
|
|
|