Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2018. V. 09. Közlemények |
2017
adattárból, 2018. V. 09. |
S Ferenczi, Zs Cserhalmi, B Visnyei, V Szűcs, B Czukor: Effect of operational parameters of microwave vacuum drying combined with hot-air pre-drying to physical, sensory and nutritional properties of dried apple snack, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 46: (2) pp. 152-161. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2017
adattárból, 2018. V. 09. |
Ferenczi Sándor, Tóth Krisztina, Cserhalmi Zsuzsanna, Czukor Bálint: Légáramú előszárítással kombinált mikrohullámú vákuumszárítás kinetikai, technológiai és műszaki vizsgálata, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 71: (1) pp. 11-20. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2015
adattárból, 2018. V. 09. |
Sándor Ferenczi, Bálint Czukor, Zsuzsanna Cserhalmi: Parameters of microwave vacuum drying and pre-drying affecting bulk density and antioxidant activity of combined microwave vacuum dried apple snack, In: Szerk.: Dermesonlouoglou E, Szerk.: Giannou V, Szerk.: Gogou E, Szerk.: Taoukis P 29th EFFoST Conference Food Science Research and Innovation: Delivering sustainable solutions to the global economy and society. Athens: European Federation of Food Science and Technology, 2015. pp. 715-718. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2014
adattárból, 2018. V. 09. |
Ferenczi S, Czukor B, Cserhalmi Z: Evaluation of microwave vacuum drying combined with hot-air drying and compared with freeze- and hot-air drying by the quality of the dried apple product, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 58: (2) pp. 111-116. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol DOI |
2014
adattárból, 2018. V. 09. |
Sándor FERENCZI, Bálint CZUKOR, Zsuzsanna CSERHALMI: Antioxidant capacity of microwave vacuum drying on different cultivars of apples, ANNALS OF FACULTY OF ENGINEERING HUNEDOARA - INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING 12: (4) pp. 91-94. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol Teljes szöveg |
2013
adattárból, 2018. V. 09. |
Varga Róbert, Benkő János, Czukor Bálint: A sajtolási folyamat hatása merev falú, biológiailag lebomló csomagolóeszköz mechanikai, víz és étolaj felvevő tulajdonságaira, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXVII: (4) pp. 15-20. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2011
adattárból, 2018. V. 09. |
Quang D Nguyen, Judit M Rezessy-Szabó, Bálint Czukor, Ágoston Hoschke: Continuous production of oligofructose syrup from Jerusalem artichoke juice by immobilized endo-inulinase, PROCESS BIOCHEMISTRY 46: (1) pp. 298-303. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 34 nyelv: angol DOI |
2006
adattárból, 2018. V. 09. |
Schuster-Gajzago I, Kiszter AK, Toth-Markus M, Bardth A, Markus-Bednarik A, Czukor B: The effect of radio frequency heat treatment on nutritional and colloid-chemical properties of different white mustard (Sinapis alba L.) varieties, INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 7: (1-2) pp. 74-79. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 13 nyelv: angol DOI |
2002
adattárból, 2018. V. 09. |
Cserhalmi Zsuzsanna, Batáné Vidács Ildikó, Beczner Judit, Czukor Bálint: Inactivation of Saccharomyces cerevisiae and Bacillus cereus by pulsed electric fields technology, INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 3: pp. 41-45. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 52 nyelv: angol DOI |
2001
adattárból, 2018. V. 09. |
Cserhalmi Zs, Márkus Zs, Czukor B, Baráth Á, Tóth M: Physico-chemical properties and food utilization possibilities of RF treated mustard seed, INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 1: pp. 251-254. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 10 nyelv: angol DOI |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 112 |
|
|