Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2019. IV. 12. Közlemények |
2017
adattárból, 2017. III. 22. |
Koren D, Orbán C, Galló N, Kun S, Vecseri-Hegyes B, Kun-Farkas G: Folic acid content and antioxidant activity of different types of beers available in Hungarian retail, JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE -: pp. 1-10. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2016
adattárból, 2017. III. 22. |
Attila Szollosi, Quang D Nguyen, Attila Gabor Kovacs, Attila-Levente Fogarasi, Szilard Kun, Beata Hegyesne-Vecseri: Production of low or non-alcoholic beer in microbial fuel cell, FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 98: pp. 196-200. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol DOI |
2015
adattárból, 2017. III. 22. |
Fogarasi Attila-Levente, Kun Szilárd, Tankó Gabriella, Stefanovits-Bányai Éva, Hegyesné-Vecseri Beáta: A comparative assessment of antioxidant properties, total phenolic content of einkorn, wheat, barley and their malts, FOOD CHEMISTRY 167: pp. 1-6. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol DOI |
2015
adattárból, 2017. III. 22. |
Kun-Farkas Gabriella, Kun Szilárd, Kiss Zsuzsanna, Hegyesné Vecseri Beáta: Modeling of Low-alcoholic Beer Production with Immobilized Cell Technique, ACTA MICROBIOLOGICA ET IMMUNOLOGICA HUNGARICA 62: (Suppl.1) p. 52. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2014
adattárból, 2017. III. 22. |
Kiss Zsuzsanna, Hegyesné Vecseri Beáta, Kun Szilárd, Fogarasi Attila: Az alakorból készült első magyar biosör gyártástechnológiájának kidolgozása, BIOKULTÚRA 25: (3) pp. 26-30. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2013
adattárból, 2017. III. 22. |
Sebestyén A, Kiss Z, Vecseri-Hegyes B, Kun-Farkas G, Hoschke A: Experiences with laboratory and pilot plant preparation of millet and buckwheat beer, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 42: (SUPPL. 1) pp. 81-89. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2006
adattárból, 2017. III. 22. |
Vecseri-Hegyes B, Fodor P, Hoschke A: The role of zinc in beer production II Fermentation, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 35: (1) pp. 17-24. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol DOI |
2005
adattárból, 2017. III. 22. |
Hegyesné Vecseri Beáta, Farkas Gabriella, Utassy Roland, Panyik Gáborné: Elaboration of the technology for the production of bierbrand in a pilot plant, JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING 111: (1) pp. 11-19. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2005
adattárból, 2017. III. 22. |
Dr. Hegyesné Vecseri Beáta, Fodor Péter, Hoschke Agoston: The role of zinc in beer production, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 34: (4) pp. 373-380. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol DOI |
2005
adattárból, 2017. III. 22. |
Hegyesné Vecseri Beáta: Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során, ÉLELMEZÉSI IPAR 59: (10) pp. 292-295. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 15 |
|
|