|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. I. 26. Közlemények |
2015
adattárból, 2016. I. 26. |
Villangó Sz, Pásti Gy, Kállay M, Leskó A, Balga I, Donkó Á, Ladányi M, Pálfi Z, Zsófi Zs: Enhancing phenolic maturity of Syrah with the application of a new foliar spray, SOUTH AFRICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE 36: (3) pp. 304-315. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2013
adattárból, 2016. I. 26. |
Magyar I, Nyitrainé Sárdy D, Pásti Gy: Almasavbontó starterkultúrák alkalmazása az élesztővel egy időben végzett beoltással, BORÁSZATI FÜZETEK 24: (1) pp. 1-6. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2013
adattárból, 2016. I. 26. |
Magyar Ildikó, Pócz Szilvia, Pásti György, Kállay Miklós: Újabban engedélyezett savemelési módszerek összehasonlító értékelése fehér borokban, BORÁSZATI FÜZETEK 24: (1) pp. 7-12. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2012
adattárból, 2016. I. 26. |
Pásti György: A borpalackozás, AGROFÓRUM - A NÖVÉNYTERMESZTŐK ÉS NÖVÉNYVÉDŐK HAVILAPJA 23: (2) pp. 32-33. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: magyar
|
2012
adattárból, 2016. I. 26. |
G.R. Scollary, Pásti György, Kállay Miklós, J. Blackman, A.C. Clark: Astringency response of red wines: Potential role of molecular assembly, TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 27: (1) pp. 25-36. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol DOI |
2010
adattárból, 2016. I. 26. |
Pásti György: Rozé- siller- és vörösborok készítése, In: Eperjesi Imre Borászati technológia. Budapest: Mezőgazda Kiadó, 2010. pp. 146-158. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: magyar
|
2010
adattárból, 2016. I. 26. |
Pásti György: A Barrique érlelés, In: Eperjesi Imre Borászati technológia. Budapest: Mezőgazda Kiadó, 2010. pp. 203-205. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: magyar
|
2004
adattárból, 2016. I. 26. |
Pásti György: Kékszőlő feldolgozási technológiák elemzése a minőségi vörösbor készítés függvényében, ÉLELMEZÉSI IPAR 58: (4) pp. 118-123. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
1999
adattárból, 2016. I. 26. |
Lőrincz György, Kállay Miklós, Pásti György: A szénsavatmoszférás vörösborkészítés hatásainak vizsgálata II., BORÁSZATI FÜZETEK 11: (3) pp. [I-III]. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
1998
adattárból, 2016. I. 26. |
Lörincz Gy, Kállay M, Pásti Gy: Effect of carbonic maceration on phenolic composition of red wines, ACTA ALIMENTARIA 27: (4) pp. 341-355. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 10 |
|
|
|
|
|