|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről még nem nyilatkozott. Közlemények |
2008
kézi bevitellel, 2009. II. 05. |
A. Sass-Kiss: „Chromatographic Technique: High Performance Liquid Chromatography (HPLC)” in Da-Wen Sun Ed. : Modern Techniques for Food Authentication, Academic Press/Elsevier, San Diego, California, USA, 720 pp., ISBN: 978-0-12-374085-4 dokumentum típusa: Könyvfejezet/Cikk szerkesztett könyvben
|
2008
kézi bevitellel, 2009. II. 24. |
A. Sass-Kiss, J. Kiss, B. Havadi, N. Adányi: Multivariate statistical analysis of botrytised wines of different origin, Food Chemistry dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 3.050 független idéző közlemények száma: 1
|
2006
kézi bevitellel, 2009. II. 27. |
Zs. Cserhalmi, A. Sass-Kiss, M. Tóth-Markus, N. Lechner: Study of pulsed electric field treated citrus juices, Innovative Food Science & Emerging Technologies 7, 49-54, pp. 1023-1029 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.710 független idéző közlemények száma: 16 nyelv: angol
|
2005
kézi bevitellel, 2009. II. 24. |
A. Sass-Kiss J. Kiss, P. Milotay, M. M. Kerek, M. Toth-Markus: Differences in anthocyanin and carotenoid content of fruits and vegetables, Journal of Food Research International, 38, 1023-1029 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.322 független idéző közlemények száma: 19
|
2005
kézi bevitellel, 2009. II. 24. |
J. Kiss, A. Sass-Kiss: Protection of originality of Tokaji Aszu: Amines and organic acids in botrytized wines by high-performance liquid chromatography, Journal of Agricultural and Food Chemistry, 53 (26): 10042-10050 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.230 független idéző közlemények száma: 7
|
2000
kézi bevitellel, 2009. II. 24. |
A. Sass-Kiss, E. Szerdahelyi, G. Hajós: Study of Biologically Active Amines in Grapes and Wines by HPLC, Chromatographia, 51, 316-320. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.145 független idéző közlemények száma: 20
|
2000
kézi bevitellel, 2009. II. 05. |
A. Sass-Kiss, M. Sass: Immun-analytical Method for Quality Control of Citrus Juice Products, Journal of Agricultural and Food Chemistry, 48, 4027-4031. dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 2.230 független idéző közlemények száma: 4
|
1994
kézi bevitellel, 2009. II. 24. |
M. Sass, A. Kiss, M. Locke: Integument and Hemocyte Peptides, Journal of Insect Physiology, 40, 407-421. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.547 független idéző közlemények száma: 22
|
1993
kézi bevitellel, 2009. II. 27. |
M. Tóth-Markus, A. Sass-Kiss: Effect of cooking on the fatty acid composition of silver carp (HYPOPHTALMICHTIS MOLITRIX, V.), Acta Alimentaria, 22, 25-35., pp. 25-35 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.214 független idéző közlemények száma: 14 nyelv: angol
|
1993
kézi bevitellel, |
M. Sass, A. Kiss, and M. Locke: Classes of Integument peptides, lnsect Biochem. and Molec. Biol. 23, 845-857 dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 2.230 független idéző közlemények száma: 13
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 116 |
|
|
|
|
|