Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. X. 05. Közlemények |
2017
adattárból, 2019. IV. 08. |
Kecskésné Nagy Eleonóra, Osztényiné Krauczi Éva, Korzenszky Péter, Sembery Péter: A búzatételek magas gazdasági kockázatot jelentő DON-toxin tartalmának csökkentési lehetőségei és statisztikai vizsgálata, MEZŐGAZDASÁGI TECHNIKA 58: (4) pp. 2-5. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2017
adattárból, 2019. IV. 08. |
Sembery Péter, Géczi Gábor, Korzenszky Péter: Study of microwave heat treatment in the technology of winemaking, In: Nyéki, Anikó; Kovács, Attila József; Milics, Gábor (szerk.) Towards sustainable agricultural and biosystems engineering, Universitas-Győr Nonprofit Kft. (2017) pp. 253-270. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány nyelv: angol
|
2016
adattárból, 2019. IV. 08. |
Kecskésné Nagy E, Helga Tima, Korzenszky P, Sembery P: Színválogatás után keletkezett malmi melléktermék DON-toxin-tartalmának vizsgálata takarmányként való felhasználás szempontjából, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 138: (7) pp. 421-430. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Angol, Magyar
|
2016
adattárból, 2019. IV. 08. |
Kecskésné Nagy Eleonóra, Korzenszky Péter, Sembery Péter: The role of color sorting machine in reducing food safety risks, POTRAVINARSTVO 10: (1) pp. 354-358. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2019. IV. 08. |
Kecskésné Nagy Eleonóra, Korzenszky Péter, Sembery Péter: Reduction of toxin content of Triticum durum in the milling process, REVIEW ON AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT 4: (1) pp. 11-16. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2015
adattárból, 2019. IV. 08. |
Eleonóra Nagy Kecskésné, Péter Sembery: The effect of adequate technical conditions on level of Don toxin in milling process, ANNALS OF FACULTY OF ENGINEERING HUNEDOARA - INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING 13: (1) pp. 49-52. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2019. IV. 08. |
Eleonóra Nagy Kecskésné, Péter Sembery: Color sorting of bread-making wheat and change of toxin content, ANNALS OF FACULTY OF ENGINEERING HUNEDOARA - INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING 13: (1) pp. 171-174. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2019. IV. 08. |
Kecskésné Nagy Eleonóra, Sembery Péter: Hogyan lehet csökkenteni a kenyérgabona Don-toxin tartalmát a feldolgozási folyamatban?, GRADUS 1: (2) pp. 51-57. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2013
adattárból, 2019. IV. 08. |
Korzenszky Péter, Sembery Péter, Géczi Gábor: Microwave Milk Pasteurization without Food Safety Risk, POTRAVINARSTVO 7: (1) pp. 45-48. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2012
adattárból, 2019. IV. 08. |
Tóth L, Beke J, Sembery P, Hajdú J: The roll of biomass in Hungarian energy supply, HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH: ENVIRONMENTAL MANAGEMENT LAND USE BIODIVERSITY 21: (4) pp. 14-18. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 8 |
|
|