Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről még nem nyilatkozott. Közlemények |
2012
kézi bevitellel, 2012. III. 13. |
L.M. Simon, I. Laczkó, A. Demcsák, D. Tóth, M. Kotormán and L. Fülöp:: The formation of amyloid-like fibrils of alpha-chymotrypsin in different aqueous organic solvents., Protein Peptide Lett. 19, pp. 544-550 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.730 nyelv: angol
|
2009
kézi bevitellel, 2010. IX. 21. |
A. Szabó, M. Kotormán, I. Laczkó and L.M. Simon:: Influence of carbohydrates on stability of papain in aqueous tetrahydrofuran mixture,, J. Chem. Technol. Biotechnol. 84, pp. 133-138 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.045 nyelv: angol
|
2009
kézi bevitellel, 2010. IX. 21. |
A. Szabó, M. Kotormán, I. Laczkó and L.M. Simon:: Improved stability and catalytic activity of chemically modified papain in aqueous organic solvents, Process Biochem. 44, pp. 199-204 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.444 független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol
|
2009
kézi bevitellel, 2010. IX. 21. |
M. Kotormán, A. Cseri, I. Laczkó and L.M. Simon: Stabilization of alpha-chymotrypsin in water organic solvent mixtures by chemical modification with organic acid anhydrides, J. Mol. Catal. B. Enz. 59, pp. 153-157 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.400 nyelv: angol
|
2007
kézi bevitellel, 2010. IX. 21. |
L.M. Simon, M. Kotormán, A. Szabó, J. Nemcsók, I. Laczkó: The effects of organic solvent/water mixtures on the structure and catalytic activity of porcine pepsin, Process Biochem. 42, pp. 909-912 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.444 független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol
|
2002
kézi bevitellel, 2010. IX. 21. |
L.M. Simon, M. Kotormán, G. Garab and I. Laczkó: Effects of polyhydroxy compounds on the structure and activity of alpha-chymotrypsin, Biochem. Biophys. Res. Commun. 293, pp. 416-420 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.930 független idéző közlemények száma: 18 nyelv: angol
|
2001
kézi bevitellel, 2010. IX. 21. |
L. M. Simon, M. Kotorman, G. Garab and I. Laczkó: Structure and activity of alpha-chymotrypsin in aqueous organic media, Biochem. Biophys. Res. Commun. 280, pp. 1367-1371 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.940 független idéző közlemények száma: 42 nyelv: angol
|
1998
kézi bevitellel, 2010. IX. 21. |
L.M. Simon, K. László, A. Vértesi, K. Bagi and B. Szajáni: Stability of hydrolytic enzymes in water-organic solvent systems, J. Mol. Catal. B: Enzymatic 4, pp. 41-45 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.390 független idéző közlemények száma: 29 nyelv: angol
|
1997
kézi bevitellel, 2010. IX. 21. |
K. Bagi, L.M. Simon, and B. Szajani: Immobilization and characterization of porcine pancrease lipase, Enzyme Microb. Technol. 20, pp. 531-535 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.220 független idéző közlemények száma: 43 nyelv: angol
|
1986
kézi bevitellel, 2010. IX. 21. |
L.M. Simon, M. Kotormán, B. Szajáni and L. Boross: Preparation and characterization of immobilized glucose phosphate isomerase, Enzyme Microb. Technol., 8, pp. 222-226 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.520 független idéző közlemények száma: 14 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 154 |
|
|