Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2018. IV. 11. Közlemények |
2018
adattárból, 2018. IV. 11. |
Vuong D Nguyen, Gabriella Styevkó, Linh P Ta, Anh T M Tran, Erika Bujna, Petra Orbán, Mai S Dam, Quang D Nguyen: Immobilization and some properties of commercial enzyme preparation for production of lactulose-based oligosaccharides, FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 107: pp. 97-103. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2018
adattárból, 2018. IV. 11. |
Erika Bujna, Nikoletta Annamária Farkas, Anh Mai Tran, Mai Sao Dam, Quang Duc Nguyen: Lactic acid fermentation of apricot juice by mono- and mixed cultures of probiotic Lactobacillus and Bifidobacterium strains, FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY 27: (2) pp. 547-554. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2017
adattárból, 2018. IV. 11. |
Trinh Ngoc Nam, Le Hong Thia, Dam Sao Mai, Nguyen Vuong Tuan: Overexpression of NbWRKY79 enhances salt stress tolerance in Nicotiana benthamiana, ACTA PHYSIOLOGIAE PLANTARUM 39: Paper 121. p. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2016
adattárból, 2018. IV. 11. |
Dam Sao Mai, Nguyen Thi Kim Anh: Strategies to destroy or control foodborne pathogens, In: Szerk.: Md Latiful Bari, Szerk.: Dike O Ukuku Foodborne Pathogens and Food Safety. Boca Raton (FL): CRC Press - Taylor and Francis Group, 2016. pp. 270-288. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol
|
2016
adattárból, 2018. IV. 11. |
Dam Sao Mai, Nguyen Khanh Hoang: Impact of climate change on foodborne pathogens, In: Szerk.: Md Latiful Bari, Szerk.: Dike O Ukuku Foodborne Pathogens and Food Safety. Boca Raton (FL): CRC Press - Taylor and Francis Group, 2016. pp. 162-188. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol
|
2016
adattárból, 2018. IV. 11. |
Pham Minh Tuan, Hoang Thi Van Anh, Le Thi Hong Cam, Vu Ngoc Que Chi, Dang Thi Bui Oanh, Dang Bui Khue, Pham Do Trang Minh, Mai Huu Tri, Nguyen Thi Thu Sang, Dam Sao Mai, Tran Trong Nghia: EXTRACTION AND ENCAPSULATION OF POLYPHENOLS FROM GUAVA LEAVES, Annals. Food Science and Technology 17: pp. 34-40. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol Teljes szöveg |
2015
adattárból, 2018. IV. 11. |
Mai D S, Duy T: PECTIN EXTRACTION FROM THE FRESH RIND OF VIETNAMESE MANGOSTEEN (GARCINIA MANGOSTANA), ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1088: pp. 553-556. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2015
adattárból, 2018. IV. 11. |
D B Khue, T T K Phuc, D S Mai: OPTIMIZATION OF COMBINED PECTINEX AND VISCOZYME APPLICATION FOR POLYPHENOL EXTRACTION IN GRAPEFRUIT PEELS, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1088: pp. 557-562. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
2014
adattárból, 2018. IV. 11. |
Sao Mai Dam: Shellfish (Molluscs and Crustacea): Characteristics of the Groups, In: Szerk.: Batt C A, Szerk.: Tortorello M L Encyclopedia of Food Microbiology. Amsterdam; Boston; London: Elsevier Academic Press, 2014. pp. 376-388. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol
|
2012
adattárból, 2018. IV. 11. |
Dam Sao Mai, Tran Duc Viet, Vo Trung Au, Hoffmann Sandor, Szeglet Peter: Studies on the Symbiosis between Some Natural Truffles and Taxus wallichiana Zucc in Lam Dong Province, Vietnam, APCBEE PROCEDIA 4: pp. 110-114. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol DOI |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 1 |
|
|