Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. VI. 04. Közlemények |
2024
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VI. 04. |
Horváth-Mezőfi Zsuzsanna, Baranyai László, Nguyen Lien Le Phuong, Dam Mai Sao, Ha Nga Thi Thanh, Göb Mónika, Sasvár Zoltán, Csurka Tamás, Zsom Tamás, Hitka Géza: Evaluation of Color and Pigment Changes in Tomato after 1-Methylcyclopropene (1-MCP) Treatment, SENSORS 24: (8) p. 2426. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2023
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VI. 04. |
Ha Nga Thi Thanh, Thanh Tung Pham, Hoa Xuan Mac, Lien Le Phuong Nguyen, Zsuzsanna Horváth-Mezofi, Mónika Göb, Quang Duc Nguyen, László Baranyai, Tamás Zsom, László Ferenc Friedrich, Géza Hitka: Evaluation of the Effect of 1-MCP Treatment on Flesh and Surface Color of Selected European and Asian Plum Fruit Using Machine Vision, HORTICULTURAE 9: (3) 341 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2023
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VI. 04. |
Horváth-Mezőfi Zsuzsanna, Bátor Emese, Szabó Gergő, Göb Mónika, Sasvár Zoltán, Nguyen Lien Le Phuong, Majzinger Koppány, Hidas Karina Ilona, Visy Anna, Hitka Géza, Zsom Tamás: Effect of 1-MCP treatment on tomato photosynthetic chlorophyll activity during storage, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 19: (S1) pp. 17-25. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VI. 04. |
Nagy Dávid, Baranyai László, Nguyen Lien Le Phuong, Taczman Brückner Andrea, Zsom Tamás, Németh Csaba, Felföldi József, Zsom-Muha Viktória: Combined Effect of Ultrasound and Low-Heat Treatments on E. coli in Liquid Egg Products and Analysis of the Inducted Structural Alterations by NIR Spectroscopy, SENSORS 22: (24) 9941 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VI. 04. |
Zsom-Muha Viktória, Nguyen Lien Le Phuong, Baranyai László, Hitka Géza, Horváth-Mezőfi Zsuzsanna, Szabó Gergő, Zsom Tamás: An attempt to the nondestructive investigation of photo-induced potato postharvest quality degradation – Preliminary results, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 17: (S1) pp. 99-109. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2021
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VI. 04. |
Nguyen Lien Le Phuong, Baranyai László, Nagy Dávid, Mahajan Pramod V., Zsom-Muha Viktória, Zsom Tamás: Color analysis of horticultural produces using hue spectra fingerprinting, METHODSX 8: 101594 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2021
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VI. 04. |
Herppich Werner B., Zsom Tamás: Comprehensive Assessment of the Dynamics of Banana Chilling Injury by Advanced Optical Techniques., APPLIED SCIENCES-BASEL 11: (23) 11433 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2019
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VI. 04. |
Lien Phuong Le Nguyen, Tamás Zsom, Mai Sao Dam, László Baranyai, Géza Hitka: Evaluation of the 1-MCP microbubbles treatment for shelf-life extension for melons, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 150: (1) pp. 89-94. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 24 nyelv: angol URL |
2018
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VI. 04. |
Tamás Zsom, Edina Strohmayer, Lien Phuong Le Nguyen, Géza Hitka, Viktória Zsom-Muha: Chilling injury investigation by non-destructive measuring methods during banana cold storage, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 14: (S1) pp. 147-158. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
2016
![](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) adattárból, 2024. VI. 04. |
T. Zsom, V. Zsom-Muha, D. L. Dénes, L. Baranyai, J. Felföldi: Quality changes of pear during shelf-life., PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 12: (1) pp. 81-106. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 41 ![adattárból](https://doktori.hu/img/icon_pub_kpa.gif) |
|
|