Témakiírások doktori iskolánkénti megjelenítése
Válasszon intézményt, majd doktori iskolát, vagy adja meg a doktori iskola azonosítószámát.
 
intézmény neve
doktori iskola
keresett doktori iskola azonosítója
helyszín rövidítés
jelentkezési határidő szerint
 
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola aktuális témakiírásai

témavezető

kutatási téma

jelentkezési határidő

helyszín (magyar oldal)
Baranyi József
Kiskó Gabriella
Többváltozós prediktív mikrobiológiai modellek fejlesztése, átfogó jellemzése és számítástudományi realizációja2024-06-06MATE
Bujna Erika
Nguyen Duc Quang
Production and characterisation of bioactive peptides from camel milk proteins2024-06-06MATE
Kasza Gyula
Szakos Dávid
Empowering Hospitality and Food Services (HaFS) in Hungary to Combat Food Waste and Promote Sustainability2024-06-06MATE
Kasza Gyula
Szakos Dávid
Enhancing Consumer Comprehension of Food Safety Risks Information: Analysing the Effectiveness of Pictorials and its Design Factors2024-06-06MATE
Kasza Gyula
Szakos Dávid
Food waste and food insecurity in Africa with key focus on Kenyan households.2024-06-06MATE
Kasza Gyula
Szakos Dávid
The Impact of Agroforestry Practices on Nutritional Outcomes: A Pathway to Sustainable Food Systems2024-06-06MATE
Kasza Gyula
Szakos Dávid
Improving Food Safety Risk Communication Approaches and Methods Analysis between Hungary and Bangladesh2024-06-06MATE
Kasza Gyula
Szakos Dávid
Food Waste and Food Safety in Households, with Special Attention to Chicken Meat2024-06-06MATE
Kovács Zoltán
Papp Viktor
Production and characterization of basidiocarp extracts of laccate Ganoderma species2024-06-06MATE
Kovács ZoltánValorization of grape processing by-product and waste streams2024-06-06MATE
Kovács ZoltánA közeli-infravörös spektroszkópia és modern digitalizációs eszközök alkalmazása gyümölcsök minőségvizsgálatában2024-06-06MATE
Kovács Zoltán
Zsomné Muha Viktória
Különböző terményekre ható stresszfaktorok előrejelzése képfeldolgozási módszerrel2024-06-06MATE
Máté MónikaAz élelmiszerellátás biztonsága, a fogyasztók megfelelő mennyiségű és minőségű élelmiszerrel való ellátása és a mezőgazdasági nyersanyagok hatékony felhasználása napjaink2024-06-06MATE
Pásztorné Huszár Klára
Bogóné Tóth Zsuzsánna
A tejtermékek és a növényi alapú tejhelyettesítők összehasonlító környezeti hatásvizsgálata2024-06-06MATE
Pomázi Andrea
Belák Ágnes
ORGANIKUS NÖVÉNYI TERMÉKEK MIKROBAKÖZÖSSÉGÉNEK VIZSGÁLATA2024-06-06MATE
Zsom Tamás
Zsomné Muha Viktória
OBJEKTÍV MÉRÉSI MÓDSZEREK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK VIZSGÁLATA ÉTKEZÉSI BURGONYA (Solanum tuberosum L.) POSTHARVEST ZÖLDÜLÉSÉNEK RONCSOSLÁSMENTES DETEKTÁLÁSÁRA2024-06-06MATE