Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. I. 09. Közlemények |
2022
adattárból, 2024. I. 09. |
Darnay Lívia, Vitális Flóra, Szepessy Anna, Bencze Dávid, Csurka Tamás, Surányi József, Laczay Péter, Firtha Ferenc: Comparison of different visual methods to follow the effect of milk heat treatment and MTGase on appearance of semi-hard buffalo cheese, FOOD CONTROL 139: 109049 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. I. 09. |
Amani Hanieh, Firtha Ferenc, Jakab Ivett, Baranyai László, Badak‐Kerti Katalin: Nondestructive evaluation of baking parameters on pogácsa texture, JOURNAL OF TEXTURE STUDIES 52: (4) pp. 510-519. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. I. 09. |
Ibrahim A., Alghannam A. R., Eissa A., Firtha F., Kaszab T., Kovacs Z., Helyes L.: Preliminary study for inspecting moisture content, dry matter content, and firmness parameters of two date cultivars using NIR hyper-spectral imaging system, FRONTIERS IN BIOENGINEERING AND BIOTECHNOLOGY 9: 720630 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 10 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2024. I. 09. |
Parrag V., Gillay Z., Kovács Z., Zitek A., Böhm K., Hinterstoisser B., Krska R., Sulyok M., Felföldi J., Firtha F., Baranyai L.: Application of hyperspectral imaging to detect toxigenic Fusarium infection on cornmeal, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (1) pp. 51-60. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2024. I. 09. |
Badak-Kerti Katalin, Németh Szabina, Zitek Andreas, Firtha Ferenc: Hyperspectral monitoring of fructose content in marzipan, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 14: (s1) pp. 79-88. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2024. I. 09. |
Darnay Lívia, Králik Flóra, Oros Gergely, Koncz Kálmánné, Firtha Ferenc: Monitoring the Effect of Transglutaminase in Semi-Hard Cheese during Ripening by Hyperspectral Imaging, JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 196: (March) pp. 123-129. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 26 nyelv: angol URL |
2012
adattárból, 2024. I. 09. |
Szöllősi Dániel, Dénes Lajos Dénes, Dr. Firtha Ferenc, Kovács Zoltán, Dr. Fekete András: Comparison of six multiclass classifiers by the use of different classification performance indicators, JOURNAL OF CHEMOMETRICS 26: (3-4) pp. 76-84. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 13 nyelv: angol URL |
2008
adattárból, 2024. I. 09. |
Firtha F, Fekete A, Kaszab T, Gillay B, Nogula-Nagy M, Kovács Z, Kantor D.B.: Methods for Improving Image Quality and Reducing Data Load of NIR Hyperspectral Images, SENSORS 8: pp. 3287-3298. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 28 nyelv: angol URL |
2008
adattárból, 2024. I. 09. |
T. Kaszab, F. Firtha, A. Fekete: Influence of Non-ideal Storage Conditions on Carrot Moisture Content Loss, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 4: (1) pp. 61-75. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 94 |
|
|