Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. IV. 26. Közlemények |
2023
adattárból, 2024. IV. 26. |
Pham Thanh Tung, Nguyen Lien Le Phuong, Dam Mai Sao, Baranyai Laszlo: Application of Edible Coating in Extension of Fruit Shelf Life: Review, AgriEngineering 5: (1) pp. 520-536. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 23 nyelv: angol URL |
2023
adattárból, 2024. IV. 26. |
Pham Thanh Tung, Baranyai László, Dam Mai Sao, Ha Nga Thi Thanh, Nguyen Lien Le Phuong, Varga-Tóth Adrienn, Németh Csaba, Friedrich László: Evaluation of shelf life of egg treated with edible coating by means of NIR spectroscopy and laser induced diffuse reflectance imaging, JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 358: 111688 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. IV. 26. |
Anita Hencz, Lien Le Phuong Nguyen, László Baranyai, Donatella Albanese: Assessment of Wine Adulteration Using Near Infrared Spectroscopy and Laser Backscattering Imaging, PROCESSES 10: (1) pp. 1-10. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2024. IV. 26. |
Le Nguyen Lien Phuong, Visy Anna, Baranyai László, Friedrich László, Mahajan Pramod V.: Application of hue spectra fingerprinting during cold storage and shelf-life of packaged sweet cherry, JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION 14: p. 1. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2024. IV. 26. |
Lien Phuong Le Nguyen, Tamás Zsom, Mai Sao Dam, László Baranyai, Géza Hitka: Evaluation of the 1-MCP microbubbles treatment for shelf-life extension for melons, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 150: (1) pp. 89-94. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 24 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2024. IV. 26. |
Mussadiq Zohaib, Laszlo Baranyai, Helyes Lajos, Gyuricza Csaba: Evaluation and comparison of open source program solutions for automatic seed counting on digital images, COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 117: pp. 194-199. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 42 nyelv: angol URL |
2012
adattárból, 2024. IV. 26. |
Norhashila Hashim, Rimfiel Bin Janius, Laszlo Baranyai, Russly Abdul Rahman, Azizah Osman, Manuela Zude: Kinetic Model for Colour Changes in Bananas During the Appearance of Chilling Injury Symptoms, FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 5: (8) pp. 2952-2963. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 25 nyelv: angol URL |
2009
adattárból, 2024. IV. 26. |
László Baranyai, Manuela Zude: Analysis of laser light propagation in kiwifruit using backscattering imaging and Monte Carlo simulation, COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 69: (1) pp. 33-39. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 66 nyelv: angol URL |
2008
adattárból, 2024. IV. 26. |
Giuseppe Romano, László Baranyai, Klaus Gottschalk, Manuela Zude: An Approach for Monitoring the Moisture Content Changes of Drying Banana Slices with Laser Light Backscattering Imaging, FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 1: (4) pp. 410-414. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 54 nyelv: angol URL |
2007
adattárból, 2024. IV. 26. |
O. Reichart, K. Szakmár, Á. Jozwiak, J. Felföldi, L. Baranyai.: Redox potential measurement as a rapid method for microbiological testing and its validation for coliform determination, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 114: (2) pp. 143-148. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 32 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 275 |
|
|