Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. VII. 05. Közlemények |
2021
adattárból, 2021. XII. 15. |
Zaukuu John-Lewis Zinia, Gillay Zoltan, Kovacs Zoltan: Standardized Extraction Techniques for Meat Analysis with the Electronic Tongue: A Case Study of Poultry and Red Meat Adulteration, SENSORS 21: (2) p. 481. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2021. XII. 15. |
Pablo Aguinaga Bósquez Juan, Kovacs Zoltan, Gillay Zoltán, Bázár György, Palkó Csaba, Hingyi Hajnalka, Csavajda Éva, Üveges Márta, Jókainé Szatura Zsuzsanna, Diana Barbulescu Iuliana, Begea Mihaela, Tóth Tamás: Evaluating the Effect of a Brewery By-Product as Feed Supplementation on the Quality of Eggs by Means of a Human Panel and E-Tongue and E-Nose Analysis, CHEMOSENSORS 9: (8) 213 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2021. XII. 15. |
Kovacs Zoltan, Szöllősi Dániel, Zaukuu John-Lewis Zinia, Bodor Zsanett, Vitális Flóra, Aouadi Balkis, Zsom-Muha Viktória, Gillay Zoltan: Factors Influencing the Long-Term Stability of Electronic Tongue and Application of Improved Drift Correction Methods, BIOSENSORS 10: (7) 74 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2021. XII. 15. |
Balkis Aouadi, John-Lewis Zinia Zaukuu, Flora Vitális, Zsanett Bodor, Orsolya Fehér, Zoltan Gillay, George Bazar, Zoltan Kovacs: Historical Evolution and Food Control Achievements of Near Infrared Spectroscopy, Electronic Nose, and Electronic Tongue—Critical Overview, SENSORS 20: (19) 5479 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2021. XII. 15. |
Vitalis Flora, Zaukuu John-Lewis Zinia, Bodor Zsanett, Aouadi Balkis, Hitka Géza, Kaszab Timea, Zsom-Muha Viktoria, Gillay Zoltan, Kovacs Zoltan: Detection and Quantification of Tomato Paste Adulteration Using Conventional and Rapid Analytical Methods, SENSORS 20: (21) 6059 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2021. XII. 15. |
Zaukuu John Lewis Zinia, Bazar George, Gillay Zoltan, Kovacs Zoltan: Emerging trends of advanced sensor based instruments for meat, poultry and fish quality– a review, CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 60: (20) pp. 3443-3460. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2021. XII. 15. |
Zsanett Bodor, Fanni Adrienn Koncz, Mahmoud Said Rashed, Timea Kaszab, Zoltan Gillay, Csilla Benedek, Zoltan Kovacs: Application of Near Infrared Spectroscopy and Classical Analytical Methods for the Evaluation of Hungarian Honey, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 14: (S1) pp. 11-23. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2021. XII. 15. |
Bodor Zsanett, Koncz Fanni Adrienn, Zaukuu Zinia John-Lewis, Kertész István, Gillay Zoltán, Kaszab Timea, Kovács Zoltán, Benedek Csilla.: Effect of heat treatment on chemical and sensory properties of honeys, ANIMAL WELFARE ETOLÓGIA ÉS TARTÁSTECHNOLÓGIA / ANIMAL WELFARE ETHOLOGY AND HOUSING SYSTEMS 13: (2) pp. 39-48. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2010
adattárból, 2021. XII. 15. |
Funk DB, Gillay Z: Dielectric reference materials for mathematically modeling and standardizing grain moisture meters, TRANSACTIONS OF THE ASABE 53: (1) pp. 271-281. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2007
adattárból, 2021. XII. 15. |
Funk DB, Gillay Z, Meszaros P: Unified moisture algorithm for improved RF dielectric grain moisture measurement, MEASUREMENT SCIENCE & TECHNOLOGY 18: (4) pp. 1004-1015. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 25 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 49 |
|
|