Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. V. 07. Közlemények |
2023
adattárból, 2024. V. 07. |
Dobozi Réka, Jákói Zoltán Péter, Csanádi József, Beszédes Sándor: Investigating the Acid- and Enzyme-Induced Coagulation of Raw Milk Using Dielectric and Rheological Measurements, APPLIED SCIENCES-BASEL 13: (10) 6185 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2023
adattárból, 2024. V. 07. |
Jákói Zoltán Péter, Lemmer Balázs, Dobozi Réka, Hodúr Cecilia, Beszédes Sándor: Using Dielectric Constant Measurement to Monitor Ethanol Fermentation and Anaerobic Co-Digestion of Lignocellulosic Biomass, FERMENTATION 9: (10) 902 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. V. 07. |
Zoltán Jákói, Cecilia Hodúr, Sándor Beszédes: Monitoring the Process of Anaerobic Digestion of Native and Microwave Pre-Treated Sludge by Dielectric and Rheological Measurement, WATER 14: (8) 1294 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. V. 07. |
Jákói Zoltán, Lemmer Balázs, Hodúr Cecilia, Beszédes Sándor: Microwave and Ultrasound Based Methods in Sludge Treatment: A Review, APPLIED SCIENCES-BASEL 11: (15) 7067 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 11 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. V. 07. |
Al Ramahi Mahmood, Keszthelyi-Szabó Gábor, Beszédes Sándor: Coupling hydrothermal carbonization with anaerobic digestion: an evaluation based on energy recovery and hydrochar utilization, BIOFUEL RESEARCH JOURNAL 8: (3) pp. 1444-1453. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 18 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2024. V. 07. |
Al Ramahi M., Keszthelyi-Szabó G., Beszédes S.: Improving biogas production performance of dairy activated sludge via ultrasound disruption prior to microwave disintegration, WATER SCIENCE AND TECHNOLOGY 81: (6) pp. 1231-1241. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 10 nyelv: angol URL |
2013
adattárból, 2024. V. 07. |
Nora Pap, Sándor Beszédes, Eva Pongrácz, Liisa Myllykoski, Miklósné Gábor, Ernő Gyimes, Cecília Hodúr, Riitta L. Keiski: Microwave-Assisted Extraction of Anthocyanins from Black Currant Marc, FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 6: (10) pp. 2666-2674. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 97 nyelv: angol Scopus link |
2012
adattárból, 2024. V. 07. |
Bélafi-Bakó K, Cserjési P, Beszédes S, Csanádi Z, Hodúr C: Berry Pectins: Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties, FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 5: (3) pp. 1100-1105. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 62 nyelv: angol URL |
2011
adattárból, 2024. V. 07. |
Beszédes S, László Z, Horváth Z H, Szabó G, Hodúr C: Comparison of the effects of microwave irradiation with different intensities on the biodegradability of sludge from the dairy- and meat-industry, BIORESOURCE TECHNOLOGY 102: (2) pp. 814-821. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 86 nyelv: angol URL |
2009
adattárból, 2024. V. 07. |
N Pap, Sz Kertész, E Pongrácz, L Myllykoski, R L Keiski, Gy Vatai, Zs László, S Beszédes, C Hodúr: Concentration of blackcurrant juice by reverse osmosis, DESALINATION 241: (1-3) pp. 256-264. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 45 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 334 |
|
|