Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. IX. 21. Közlemények |
2020
adattárból, 2021. XII. 02. |
Katalin Szendrő, Eszter Szabó-Szentgróti, Orsolya Szigeti: Consumers’ Attitude to Consumption of Rabbit Meat in Eight Countries Depending on the Production Method and Its Purchase Form, FOODS 9: (5) 654 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2021. XII. 02. |
Szendrő Katalin, Nagy Mónika Zita, Tóth Katalin: Consumer Acceptance of Meat from Animals Reared on Insect Meal as Feed, ANIMALS 10: (8) 1312 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2021. XII. 02. |
Szendrő Katalin, Tóth Katalin, Nagy Mónika Zita: Opinions on Insect Consumption in Hungary, FOODS 9: (12) 1829 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2021. XII. 02. |
Tomasevic Igor, Kovačević Danijela Bursać, Jambrak Anet Režek, Szendrő Katalin, Dalle Zotte Antonella, Prodanov Mirko, Sołowiej Bartosz, Sirbu Alexandrina, Subić Jonel, Roljević Svetlana, Semenova Anastasia, Kročko Miro, Duckova Viera, Getya Andriy, Kravchenko Oksana, Djekic Ilija: Validation of novel food safety climate components and assessment of their indicators in Central and Eastern European food industry, FOOD CONTROL 117: 107357 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2021. XII. 02. |
Matics Zsolt, Cullere Marco, Dalle Zotte Antonella, Szendrő Katalin, Szendrő Zsolt, Odermatt Meinrad, Atkári Tamás, Radnai István, Nagy István, Gerencsér Zsolt: Effect of cage and pen housing on the live performance, carcase, and meat quality traits of growing rabbits, ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 18: (1) pp. 441-449. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2021. XII. 02. |
K Szendrő, ZS Szendrő, ZS Gerencsér, I Radnai, P Horn, ZS Matics: Comparison of productive and carcass traits and economic value of lines selected for different criteria, slaughtered at similar weights, WORLD RABBIT SCIENCE 24: (1) pp. 15-23. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2021. XII. 02. |
Katalin Szendrő: Consumer Perceptions, Concerns, and Purchasing Practices of Rabbit Meat in Hungary, JOURNAL OF FOOD PRODUCTS MARKETING 22: (6) pp. 683-693. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2021. XII. 02. |
K Szendrő, Zs Szendrő, Zs Matics, A Dalle Zotte, M Odermatt, I Radnai, Zs Gerencsér: Effect of genotype, housing system and hay supplementation on performance and ear lesions of growing rabbits, LIVESTOCK SCIENCE 174: pp. 105-112. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 18 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2021. XII. 02. |
Szendrő Katalin: A világ és Magyarország nyúlhústermelése és külkereskedelme, GAZDÁLKODÁS 59: (2) pp. 114-126. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: magyar URL |
2013
adattárból, 2021. XII. 02. |
Szendrő Zs, Mikó A, Odermatt M, Gerencsér Zs, Radnai I, Dezséry B, Garai É, Nagy I, Szendrő K, Matics Zs: Comparison of performance and welfare of single-caged and group-housed rabbit does, ANIMAL: THE INTERNATIONAL JOURNAL OF ANIMAL BIOSCIENCES 7: (3) pp. 463-468. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 31 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 80 |
|
|