Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. III. 07. Közlemények |
2020
adattárból, 2021. III. 04. |
Nath Arijit, Kailo Geremew Geidare, Mednyánszky Zsuzsanna, Kiskó Gabriella, Csehi Barbara, Pásztorné-Huszár Klára, Gerencsér-Berta Renáta, Galambos Ildikó, Pozsgai Emília, Bánvölgyi Szilvia, Vatai Gyula: Antioxidant and Antibacterial Peptides from Soybean Milk through Enzymatic- and Membrane-Based Technologies, BIOENGINEERING 7: (1) p. 5. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2021. III. 04. |
Emőke Szerdahelyi, Barbara Csehi, Krisztina Takács, Eszter Korompai, András Nagy, Éva Gelencsér, László Ferenc Friedrich: Monitoring of imidazole dipeptides in meat products by capillary zone electrophoresis, CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 38: (1) pp. 36-42. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2021. III. 04. |
Nath Arijit, Szécsi Gábor, Csehi Barbara, Mednyánszky Zsuzsa, Kiskó Gabriella, Bányai Éva, Dernovics Mihály, Koris András: Production of Hypoallergenic Antibacterial Peptides from Defatted Soybean Meal in Membrane Bioreactor: A Bioprocess Engineering Study with Comprehensive Product Characterization, FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 55: (3) pp. 308-324. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2021. III. 04. |
G Jonas, B Csehi, P Palotas, A Toth, Gy Kenesei, K Pasztor-Huszar, L Friedrich: Combined effects of high hydrostatic pressure and sodium nitrite on color, water holding capacity and texture of frankfurter, JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 950: (4) 042006 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2021. III. 04. |
A Tóth, Cs Németh, P Palotás, J Surányi, I Zeke, B Csehi, L A Castillo, L Friedrich, Cs Balla: HHP treatment of liquid egg at 200-350 MPa, JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 950: (4) 042008 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2021. III. 04. |
Csehi B, Szerdahelyi E, Pásztor-Huszár K, Salamon B, Tóth A, Zeke I, Jónás G, Friedrich L: Changes of protein profiles in pork and beef meat caused by high hydrostatic pressure treatment, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (4) pp. 565-571. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2021. III. 04. |
Salamon B., Tóth A., Palotás P., Südi G., Csehi B., Németh Cs., Friedrich L.: Effect of high hydrostatic pressure (HHP) processing on organoleptic properties and shelf life of fish salad with mayonnaise, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (4) pp. 558-564. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2021. III. 04. |
A Tóth, Cs Németh, G Jónás, I Zeke, B Csehi, B Salamon, O Fehér, J Surányi, P Póti: Development of egg product's preservation in ∗ the last 25 years T = A tojáslétermékek tartósításának fejlődése az elmúlt 25 évben, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 138: (8) pp. 495-502. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Angol, Magyar
|
2016
adattárból, 2021. III. 04. |
Szerdahelyi Emőke, Pósán Hajnalka, Csehi Barbara, Gelencsér Éva: Bakteriális eredetű hőtűrő proteázok gátlása tejben, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXX: (4) pp. 8-12. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2015
adattárból, 2021. III. 04. |
Tóth Adrienn, Palotás Péter, Németh Csaba, Csehi Barbara, Louis Argüello Castillo, Friedrich László, Balla Csaba, Póti Péter: Increasing shelf life of fish through high hydrostatic pressure treatment, JOURNAL OF HYGIENIC ENGINEERING AND DESIGN 12: pp. 118-122. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 7 |
|
|